Samo jedna stvar važna je za dobar seks! I, ne…nije u pitanju veličina

Luda hemija, fenomenalne veštine, fizička izdržljivost i orgazam – mnogi misle da nema dobrog seksa bez ova četiri ‘sastojka’. Međutim, izgleda da je sve što znamo o seksu pogrešno!

Stručnjaci kažu da samo jedna stvar garantuje pravo seksualno zadovoljstvo – potpuna predanost. Glavni elementi potpune predanosti partnera su fokusiranost tokom seksualnog odnosa, osećaj duboke erotske intimnosti, dobra komunikacija, iskrenost i želja za udovoljavanjem.

Jedno istraživanje pokazalo je da mnogi ljudi ne polažu previše pažnje na sam orgazam jer seks može biti loš i s njim ili uprkos njemu. Više pažnje polaže se na takozvanu optimalnu seksualnost i ideju da seks može biti nepresušan izvor zadovoljstva i bez orgazma.

Većina ispitanih parova navela je potpunu predanost kao najvažniji element seksualnog iskustva jer ona potencira međusobno poštovanje, prihvaćanje i nežnost.

Izgled tela i tehnika na samom su dnu liste prioriteta u seksu jer dobri partneri dolaze u svim oblicima i veličinama, a veštine dolaze s iskustvom.

Slični tekstovi

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

KATARINA JE USMRTILA 300 MUŽEVA I NIKAD SE NIJE POKAJALA: Bizarno ih ubijala, a to je radila iz SENZACIONALNOG RAZLOGA

Read Next

Брнабић: Одговорном и храбром политиком градимо другачију будућност на КиМ