SAD I BRENA IMA “MAČJE OČI”: Pevačica objavila sliku sa mora, jedni očajni drugi očarani

Da li se i Lepa Brena podvrgla popularnom tretmanu za “mačje oči”? Prema novoj slici, izgleda da jeste…

Izvor: Instagram / lepabrenaa

Postupak podizanja obrva  i kapaka poznat pod imenom “mačje oči” zaludeo je ceo svet!

Možda će vas zanimati

Manekenke i pevačice sve su, redom, počele da zatežu oči kako bi dobile “ket ajz” (engl. cat eyes) pa ovoj modi, izgleda, nije odolela ni Lepa Brena.

Pevačica se redovno podmlađuje i ide na razne tretmane, ali je više puta naglasila kako najveći uticaj na njen izgled i raspoloženje imaju vežbanje, meditacija, joga, odmor i mir.

Završetak sezone Granda obeležen je velikom žurkom, a odmah posle toga je Brena krenula na godišnji odmor. Ona već tradicionalno letuje na celom Jadranu koji obilazi svojom jahtom, uživajući ponekad u društvu svog supruga Bobe Živojinovića, a nekad samo sa drugaricama.

Svaka njena slika dočekana je sa oduševljenjem na Instagramu, ali nova na kojoj se vidi da su joj oči i obrve značajno iskošeni dovela je do različitih reakcija.

Možda će vas zanimati

“Grozno”, “ko je ovo”, “ne liči na sebe”, neki su od negativnih komentara, dok drugi šalju uobičajene komplimente svojoj “kraljici”.

Da podsetimo, “cat eyes” se najčešće izvode jednostavnim uvođenjem niti od istog materijala kao što je hirurški konac pomoću kanile. Kada se nit zategne, ona povlači sa sobom i kraj oka i obrvu. Time se, donekle, može poboljšati i izgled podočnjaka.

Tretman se izvodi brzo, za petnaestak minuta je sve gotovo a na mestu tretmana može se pojaviti manji otok. 

Ubod je često visoko, čak i u kosi, pa se ni taj ožiljak ne vidi. Činjenica je, međutim, da Brena već par nedelja nosi marame na glavi pa nije isključeno da želi da poštedi ovaj deo glave bilo kakvih preparata za stilizaciju frizure!

procedura mačje oči zatezanje obrva Izvor: Instagram / Skin By Dr. Azi

Možda će vas zanimati

Izvor: Lepa&Srećna

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

NEMOJTE IGNORISATI OVE SIMPTOME: 5 znakova koji ukazuju na neplodnost

Read Next

KVADRATNO DISANJE, VEŽBA OPUŠTANJA: Za samo 16 sekundi smanjuje stres!