RUSKI PSIHOLOG OTKRIVA 3 NAJVAŽNIJE OSOBINE KOD ŽENA: Razvijte ih ovako, jer ćete uz njih imati BOLJI ŽIVOT NEGO IKADA!

Koje osobine ženu čine srećnom i zadovoljnom? Poznati ruski psiholog Mihail Labkovskiotkriva koje 3 osobine imaju najsrećnije žene i zašto je važno da ih razvijete kod sebe:

1. Budite svoji

Mihail labkovski smatra da žene nikada ne treba da se pretvaraju da su neko drugi, posebno kako bi impresionirale potencijalnog partnera. Budite iskrne i realni, pravi vi, onakvi kakva je vaša priroda zaista.

2. Ne vraćajte se u prošlost

Mnoge žene stalno preispituju svoju prošlost i pitaju se da li su mogle drugačije, koje greške su mogle da isprave. Ne osvrćite se nazad često, ne živite tako da vam prošlost kroji sadašnjost – ovo postaje prepreka srećnoj budućnosti. Budite sigurni u sebe svoje sposobnosti – neke stvari se događaju baš sa razlogom, kako bi vas osnažile i učinile baš takvim kakve ste sada – savršene.

3. Imajte svoje mišljenje

Mihail Labkovski smatra da je pogrešno verovati da je idealna žena ona koja je “glupa” i popustljiva. On ističe da je srećna i uspešna žena ona koja ima karakter, zna kako da dođe do kompromisa, pronađe zajednički jezik, ali i da istakne i ostane pri svom stavu. Žena koja ima samopouzdanja ima i sreće.

Radite na ljubavi i poštovanju prema sebi, volite sebe na zdrav način, povežite se sa svojim bićem i probudite u sebi ono najbolje, ono što vi zaista jeste. Formula sreće je jednostavna – rad na sebi je prečica do života o kakvom maštate.

[embedded content]

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

UN: Sa novom vladom poguraćemo ključne stavke iz Agende 2030

Read Next

ASTROLOG DUŠAN VELIČKOVIĆ OTKRIVA: Ovih 5 horoskopskih znakova će pronaći novu ljubav najkasnije do KRAJA JUNA! (VIDEO)