RUSKI ASTROLOG TVRDI DA ĆE OVAJ ZNAK IMATI NAJVIŠE SREĆE U 2023: Novac i povoljne prilike će ga čekati na svakom koraku

Čuveni ruski astrolog Pavel Globa ptkrio je znak Zodijaka, čiji će predstavnici osvojiti, čini se, džekpot u 2023. godine. Naime, u godini Crnog vodenog zeca Blizanci će sijati od nečuvene sreće. Prihodi će im se povećati, a sve zamišljeno će postati stvarnost!

Šta očekuje Blizance u 2023. godini?

Blizance u novoj godini očekuju neverovatno povoljne situacije na svim poljima, te mogu da povuku i neke poteze koji će i te kako uticati na njihovu budućnost. Šta god da rade, biše više nego uspešno. Ogromna dostignuća biće na polju finansije. Vaš bankovni račun će se uvećati kroz neko nasledstvo ili veliki bonus na poslu, povišicu. Sa druge strane, možete se odlučiti i da ove godine promenite radno mesto i dovijete neko sa mnogo boljom platom.

Posao, Kancelarija, Uspeh
foto: Shutterstock

Posebno se poručuje Blizanccima da se ne plaše da rizikuju i da slušaju svoju intuiciju, želje i srce, jer će im se mnoga vrata otvoriti, za koja uopšte nisu očekivali! I na emotivnom planu ih očekuju fenomenalne prilike, posebno slobodne Blizance. Veoma je važno da ne izbegavaju upoznavanje novih ljudi, jer će međi njima pronaći osobu u kojoj je prepoznati živtonog saputnika.

Ruski astrolog dodaje da, iako je 2023. godina najbolja Blizancima, i Ribama i Vodolijama neće biti uopšte loša. Imaće mnogo prijatnih promena.

Srećna, Devojka, Nasmejana
foto: Shutterstock

Ribe

Predstavnici vodenog znaka od samog početka 2023. godine uroniće u bajku. Ribe će sve uspeti, sreća čeka kako u poslu i finansijama, tako i u ličnom životu. Karijera će vam ići uzbrdo, biće vam teško da shvatite šta zaista želite. Međutim, bliže letu, Ribe će moći da ostave nevoljeni posao u prošlosti i potpuno promene vrstu aktivnosti. Predstavnici znaka će pronaći harmoniju u odnosima sa svojom srodnom dušom, svađe i skandali će ostati u 2022.

Vodolija

Vodolije će moći jasno da shvate za sebe šta žele i kako da to postignu. Kakvu god odluku da donese Vodolija, oni će pronaći sreću i nova faza u životu će početi. Astrolog veruje da svi putevi vode znak do bogatstva i prosperiteta.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

SVI JE PIJEMO, A NI NE SLUTIMO ŠTA NAM RADI OD JETRE: Kafa ima veliku MOĆ ako se konzumira na OVAJ NAČIN

Read Next

Svi peru zavese u mašini i prave istu grešku: Evo šta treba da uradite da biste potpuno uklonili prljavštinu