ROMANTIČNA KOMEDIJA NA SUPERSTAR TV: Zlatni dani na malim ekranima!

Serija puna zdravog humora namenjena celoj porodici rađena je po tekstu legendarnog Gordana Mihića,dok režiju potpisuje Marko Sopić.Kroz priču o naizgled običnom paru koji započinje zajednički život, gledaoci će shvatiti da pravo na ljubav ne zastareva, bez obzira na godine i prethodna loša iskustva.

 

U središtu zapleta su mladi biznismen Lale i umetnička duša Maca koji nakon promašenih brakova i samo 48 sati poznanstva započinju zajednički život. Situaciju dodatno komplikuje to što oboje iz prethodnih brakova imaju decu, on tinejdžera Makarončeta, a ona devetogodišnju devojčicu Micu. A kada sve deluje idilično, u njihove živote ulaze Laletova taštaiz prvog braka koja i dalje živi sa bivšim zetom, Macina mama, udovica željna života u prestonici i Laletov otac zavodnik, ali i prijatelji i komšije, koji unose dinamiku i pokazuju da život uvek ima i duhovitu stranu. Svi oni zajedno se jako dobro zabavljaju pokazujući da „čovek može biti sretan samo u svetu koji sam stvara”.

Radnja serije smeštena je u Beograd danas, ali je vizuelno veoma jasno određena tako da retro estetikom asocira na neka lepša, romantičnija i čednija vremena sedamdesetih godina prošlog veka. Za razliku od ostvarenja koja smo imali priliku da gledamo u prethodnom periodu, „Zlatni dani” nam donose duh prošlih vremena i priču o važnosti porodice, o ljudskoj dobroti, pravu na ljubav, smeh ili suze.

Serija „Zlatni dani“ emitovaće se svakog radnog dana od 21 čas na kanalu Superstar koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

ŠTA SVE IMA U JAGODAMA: Omiljena voćkica prepuna korisnih nutrijenata!

Read Next

NAJVEĆI HEROJI I NAJVEĆI ZLIKOVCI NA JEDNOM MESTU: Pogledajte listu istorijskih ličnosti koji su oblikovali planetu!