Roditelji objavili užasan snimak: Dadilja na silu pokušava da nahrani njihovog sina

Par iz Severne Karoline, Maks i Laura Oglsbi, angažovao je dadilju za čuvanje njihovog dvogodišnjeg sina. Kako bi se uverili da je sve u redu, postavili su kamere u kući, a kad su ih proverili, šokirali su se prizorom.

Laura and I had to make a tough decision this past month to bring a nanny into our home to care for our kids a couple days a week while we worked on the bar in washington. Last night we turned on our cameras in our home while on a break and ran out of the bar to get home. This was being watched by us live and only a SMALL clip of the 2 HOURS she spent doing this to our son. We are heartbroken for our son and furious that this happened. We are taking appropriate actions upon this matter and will not stand for this happening to our baby or anyone else’s babies. The nanny in this videos name is Lauren Rowe. We tried to report her on care.com but cant find her now. She is local to new bern and promotes her nanny/sitting/swim lesson services for children on mom pages and yardsale sites.

Posted by Max Oglesby on Wednesday, October 27, 2021

Ugledali su dadilju Loren Rou kako na silu pokušava da nahrani njihovog sina Deklana. U snimku koju su podelili na Fejsbuku vidi se da dečaku čvrsto drži ruke na leđima i gura mu hranu u usta. Dečak vrišti i rita se u stolici za hranjenje. U jednom trenutku uzvikuje: „Ne!“ i „Tata!“, a ona mu uzvraća da „jede svoju hranu“. Dečak do kraja snimka jeca za roditeljima, a ona pritom viče na njega: „Moraš da naučiš da jedeš svoju hranu.“

Slični tekstovi

Na snimku se vidi i kako dadilja s nekim razgovara telefonom i govori: „Da nismo kontrolisali našeg dvogodišnjaka, on bi nas pregazio.“

Oglsbijevi su slučaj prijavili i policiji.

„Htela sam da je prebijem. Htela sam da dođem kući, zakucam je za stolicu i guram joj hranu u usta“, izjavila je šokirana Deklanova maćeha Lora.

Dadilja je uhapšena i optužena za zlostavljanje deteta. Puštena je nakon što je platila kauciju od 2.500 dolara, a sudsko ročište zakazano je za 8. novembar.

„Ovo iskustvo nas je emocionalno iscrpelo. Cilj nam je da nikad više nikome ne uradi nešto ovakvo“, poručili su roditelji dečaka putem Fejsbuka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

POKUŠAJTE DA IH IZBEGNETE, JER SU JAKO ŠTETNE ZA KOŽU: Ovo su najčešće greške koje pravimo pri umivanju i čišćenju lica!

Read Next

Brnabić: Verujem da ćemo imati drugačiji dijalog s Crnom Gorom