Ribarska banja spremna za letnju sezonu, noćenje u privatnom smeštaju od 800 do 1.400 dinara

Lekovite sumporovite terme sa padina velikog Jastrepca, od Rimljana do današnjih dana, kao magnet privlače goste u banju koja okružena stoletnim šumama nudi i mnogo više.

“Supruga i ja smo ovde 14. put zahvaljujući upravo toj ljubaznosti na koju nailazimo svakog puta kada dođemo u Ribarsku banju, a tu je i sam kvalitet banje”, navodi jedan od gostiju.

Puštanje u rad otvorenih bazena, velnes i sportskog centra, kvalitetna medicinska usluga, brojni sadržaji za aktivni odmor i rekreaciju, banju čine atraktivnom tokom celog leta.

Privatni smeštaj u selu Ribare raspolaže sa 600 postelja, po ceni noćenja od 800 do 1.400 dinara.

“U ovom trenutku svi naši smeštajni kapaciteti su puni. Po rezervacijama koje imamo mi smo popunjeni skroz do druge polovine septembra. Slično je i u drugim kućama. Svi mi koji primamo goste preko vaučera smo popunili smeštaj ove godine već od početka maja”, navodi Saša Simić, vlasnik apartmana u Ribarima.

Do mesta se teško dolazi i u Specijalnoj bolnici.

“Popunjenost kapaciteta u ovom trenutku nam je preko 80 odsto znači vrlo blizu onoga kako je to bilo pre korone. Sada vodimo računa da one koji su vakcinisani već spajamo u sobama, onaj ko nije primio vakcinu on bude za sada sam, u jednokrevetnoj sobi , da bi smo eventualno sprečili nekakav ispad”, navodi direktor Specijalne bolnice “Ribarska Banja”.

Verni tradiciji da svake godine gostima ponude kvalitet više, u vili “Pogled” renoviraju se sobe, a ugradnjom panoramskog lifta Ribarska banja će od ovog leta restoranske usluge učiniti dostupnijim teško pokretnim pacijentima.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/stories/sr/rss/13/ekonomija.html

Admin

Read Previous

Čelsi na krovu Evrope, novi neuspeh Gvardiole i Sitija

Read Next

5 ZNAKOVA DA JEDETE PREMALO UGLJENIH HIDRATA: Ova grupa namirnica ne sme da se izbaci iz ishrane!