REMIKS JE STIGAO! Miks različitih stilova, brendova, medija i autora mode i dizajna na jednom mestu

Kreiran sa idejom da ponudi miks različitih stilova, brendova, medija i autora na polju mode, dizajna, muzike i ostalih sadržaja, Remiks je tu da neprestano eksperimentiše sa svojim sadržajima i trudi se da ponudi uvek nešto novo i nešto drugačije. Više ne morate da idete u inostranstvo ne biste li pronašli komade omiljenog brenda, niti poručivati sa stranih sajtova, jer sada možete pronaći iste, po istoj ceni, samo na Remiks.com.

Kao osnovna platforma gde se okupljaju i predstavljaju etablirani, ali i novi, interesantni brendovi, na Remiksu su dostupne kolekcije poznatih svetskih imena, a neka od njih će se kod nas naći i po prvi put. Među dostupnim brendovima su: Chiara Ferragni, Karl Lagerfeld, Tory Burch, Ermanno Scervino, Dsquared2, Love Moschino, lifestyle linije top sportskih brendova i mnogi drugi. U narednom periodu se očekuju i Self-Portrail, Furla, Michael Kors i Pinko, dok će od sezone jesen-zima listu brendova upotpuniti i brendovi kao što su Neil Barrett, Nanushka, Norma Kamali i mnogi drugi.

Pored online platforme na Remiks.com uskoro se otvara i Remiks prostor u Beogradu, koji će posetioci moći da obiđu, ali i biraju i probaju kolekcije poznatih svetskih imena, od kultnih modnih kreatora do novih zvezda svetske scene.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. JUN: Problemi na ljubavnom planu!

Read Next

OVAKO SE NEGUJE I GAJI ISUSOV TRN: Božanstveni cvet koji tera negativnu energiju i cveta raskošno sve do prvih mrazeva!