Real u problemu pred “El Klasiko”, Varan zaražen koronavirusom

Trka za titulu u španskom prvenstvu se sve više zahuktava, pošto su Barselona i Real smanjili razliku u odnosu na Atletiko na samo jedan, odnosno tri boda.

Jedan od najbitnijih mečeva u toj trci svakako je predstojeći “El Klasiko” koji se igra u subotu.

Real će u meč protiv Barselone ući znatno oslabljen, pogotovo u segmentu odbrane, pošto neće moći da računa na kapitena Serhija Ramosa, ali ni njegovog partnera na mestu štopera Rafaela Varana.

Tim iz Madrida saopštio je da je Varan bio pozitivan na testiranju na koronavirus, te da automatski izvesno vreme neće biti na raspolaganju treneru Zinedu Zidanu.

Kako mu je ostalo sve manje izbora, očigledno je da će se Zidan opredeliti za Edera Militaa i Naća za štoperski tandem u El Klasiku, ali postoji opcija da francuski stručnjak na teren pošalje istu defanzivnu liniju kao na meču sa Eibarom.

Real je u tom susretu slavio sa 2:0, a “kraljevski klub” nastupao je u formaciji sa tri štopera, gde se pomenutoj dvojici pridružio Mendi, dok su kao bekovi igrali Marselo na levoj i Vaskez na desnoj strani.

Dobra vest za Zidana je ta što su se trenažnom procesu priključili Eden Azar i Federiko Valverde, koji će mu biti na raspolaganju za meč u subotu.

Barselona sa druge strane sigurno neće moći da računa na Roberta, Kutinja, Fatija, dok će pod znakom pitanja biti nastup Pikea.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

“Večiti derbi” – ovoga puta publika zaista nije neophodna za spektakl

Read Next

Švedska optužuje Ibrahimovića da je ubio lava