RASHLADITE SE NA OVAJ PRIRODAN I EFIKASAN NAČIN ZA TREN OKA: Klime vam neće biti potrebne!

Klimatizovane prostorije mogu biti veoma opasne po zdravlje – ukoliko se rashladni uređaji ne servisiraju redovno postoji opasnost od raznih vrsta infekcija i alergijskih reakcija koje vas mogu zadesiti. Takođe, ukoliko je razlika u temperaturi spolja i unutra veća od 7 stepeni, postoji rizik od nastanka kardiovaskularnih oboljenja, migrena, ukočenosti mišića i zglobova… Zato je najbolje i najefiksnije rešenje za rashlađivanje – voda!

Napravite efekat prirodnog hlađenja u dvorištu ili na terasi i nećete morati da sedite u zatvorenim prostorijama pod klimom tokom celog dana. Sve što vam je potrebno jeste slavina za vodu!

Ostale dodatke – crevo, priključak i raspršivače možete naći OVDEpo AKCIJSKOJ ceni od samo 2.099 RSDili pozivom na broj 011/422 0502 svakog radnog dana.

vodena magla

Ova fantastična vodena magla – raspršivač vodenom parom snižava temperaturu vazduha za čak 5 i više stepeni. Štiti od komaraca i može cela ekipa od 10oro ljudi da se smesti pod nju i uživa. U setuse dobijaju crevo dugačko 10 metara, jedan priključak za slavinu i 10 raspršivača. Sve to za SAMO 2.099 RSD. Sve što je potrebno za korišćenje sistema hlađenja vazduha pomoću raspršivača vodejeste priključak odnosno dvorišna slavina za vodu sa pritiskom od 2,5 do 4 bara, koji dobijate u paketu. Potrošnja vode je oko 2 litre na sat po raspršivaču. Pored vrućine, sistem raspršivača eliminiše i probleme sa insektima i suzbija prašinu. Mikročestice vode izlaze kroz posebno dizajnirane dizne i puštaju paru hladeći spoljni prostor. Sistem raspršivača je veoma jednostavan za postavljanje (potrebno je manje od 10 minuta) i ne zahteva nikakvo održavanje.

Iskoristite letnje dane do maskimuma, opustite se i relaksirajte u udobnosti sopstvenog doma i sačuvajte novac koji biste inače potrošili u pokušajima sklanjanja sa nesnosnih vrućina.

Klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana naručite vodenu maglu, po akcijskoj ceni od samo 2.099 rsd!

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

MAJA MASK IMA 72, A IZGLEDA KAO DA JOJ JE 30: Samo jedna navika je zaslužna za njen savršen izgled! (FOTO)

Read Next

VIŠNJA ODRI (50) ĆE TRČATI 24 SATA NEPREKIDNO: Svako može da trči maraton, samo treba da uradi OVO!