Rajović samouveren pred start trke Beograd – Banjaluka

U našem timu neće biti samo povređenog internacionalca Veljka Stojnića, dok će naš najbolji vozač Dušan Rajović predvoditi nacionalni tim kao kapiten.

Reprezentaciju Srbije na 15. trci Beograd – Banjaluka činiće Dušan Rajović, Marko Danilović, Ognjen Ilić, Steva Klisurić, Dušan Veselinović, Nermin Ćatović i Jovan Divnić.

Konfiguracija staze pogoduje našim vozačima i našem sprinteru Dušanu Rajoviću.

Najteža, brdska etapa voziće se trećeg dana trke iz Bijeljine do Vlasenice. 

Dušan Rajović je već dve godine član čuvenog Delko tima iz Francuske. Učesnik je najvećih svetskih trka, gde beleži sve bolje rezultate. Najbolji je biciklista Srbije, a prošle godine je na Trci kroz Srbiju zabeležio i jednu etapnu pobedu, na cilju u Novom Sadu.

Na trci Beograd – Banjaluka nastupiće čuvene ekipe italijanske Androni Đoklatioli i Bardijani, kao i Američki Novo Nordisk.

Rajovića ne plaši konkurencija i čvrsto veruje u uspeh.

Prošle godine, naš Dušan Kalaba osvojio je crvenu majicu za najboljeg sprintera. Na ovogodišnjoj trci Beograd – Banjaluka očekuje se i Rajovićev sprint za pobedu u etapi.

Trka Beograd Banjaluka startuje 22. aprila sa Trga Republike u Beogradu. Gradovi domaćini etapa biće još i Šabac, Obrenovac, Bijeljina, Vlasenica, Prijedor i Banjaluka gde ćemo videti i cilj trke 25. aprila.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Teodosić u idealnoj petorci Evrokupa

Read Next

Partizan eliminisao Vojvodinu, Zvezda bolja od Radnika