Radonjić: Očekujemo još teži meč, Volden i Kuridža neizvesni

Crveno-beli su slavili u prvom susretu rezultatom 82:78, a trener domaće ekipe Dejan Radonjić je rekao da njegovu ekipu čeka još teži susret nego onaj u nedelju.

“Očekujem još bolju Budućnost, pokazali su veliki kvalitet i imamo ogroman respekt prema njima. U prošloj utakmici je bilo dobrih momenata i dobrih elemenata, ali i onih kojima nisam zadovoljan u kojima moramo biti bolji da bismo došli do pobede”, rekao je Radonjić za klupski sajt, dodavši da je situacija sa povređenim igračima Korijem Voldenom i Markom Jagodićem Kuridžom i dalje neizvesna.

“Situacija sa igračima koji nisu mogli da nastupe ju prvom meču je takva da nismo u prilici da donosimo odluke, osim na sam dan utakmice” zaključio je Radonjić.

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić je rekao da je vremena za odmor malo i da je cilj poznat.

“Očekuje nas još teži posao jer je Budućnost samo potvrdila ono što znamo, a to je da se radi o odličnoj ekipi. Nema mnogo reči, znamo šta nas čeka, znamo šta želimo, a zna se i put do tog cilja – ogromna energija, borba za svaku loptu, koncentracija na najvišem nivou i čvrstina su nešto što moramo da imamo u svakoj utakmici ove finalne serije”, rekao je Lazić.

Nakon drugog meča u Beogradu, serija se seli u Podgoricu gde će se u subotu igrati meč broj tri. Meč broj četiri će se igrati ukoliko bude bilo potrebe, u ponedeljak 24. maja.

Finale se igra na tri dobijene utakmice.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Kovač odredio za 17 igrača Ligu nacija u Riminiju

Read Next

Stanojević: Mladost u formi, očekujem tešku utakmicu