PUT DO ZDRAVE KOSE: Uz pomoć OVIH preparata oporavićete dlaku i vratiti joj jačinu i sjaj u rekordnom roku!

Kosa ima tendenciju da apsorbuje metaboličke proizvode i različite elemente iz spoljne sredine zbog svakodnevnog izlaganja prašini, izduvnim gasovima iz automobila, emisijama iz industrijskih postrojenja, industrijskim aerosolima i biogenim zagađivačima. Zagađivači se talože na kosi i vlasištu, što oštećuje strukturu dlake – kosa gubi lepotu, jačinu i sjaj.

U savremenim uslovima života, vašoj kosi, kao i vašoj koži, potreban je DETOKS, odnosno uklanjanje hemijskih prozvoda koji su se nataložili na površini dlake – prašina, toksini, hlor, naslage mineralnih soli, masti i ostaci proizvoda za stiliranje kose.

Beloruska Detox linija iz Vitex-a bazira se na antioksidativnom detoksirajućem kompleksu koji ima jedinstvena svojstva:

 • značajno smanjuje negativni uticaj spoljne sredine
 • stvara zaštitni sloj na površini stabljike dlake, sprečavajući štetni uticaj hemikalija i toksina iz spoljne sredine na kosu i kožu glave
 • štiti kosu od sredinskog stresa, ultraljubičastog zračenja i slobodnih radikala
 • oporavlja i jača dlaku čitavom dužinom, vraćajući joj vitalnost i energiju, i dajući joj jasan, zdrav sjaj.

Antioksidans sirće za sjajnu kosu sa ilang ilang esencijalnim uljem je u obliku spreja (koji se ne ispira), trenutno obnavlja sjaj i pruža 3D zaštitu.

Sok sirćeta je pravi izvor sjaja, lepršavosti, svilenkastosti i mekoće kose. Ovo je prirodni visoko efikasan proizvod koji skladno kombinuje napredne tehnologije i tradicionalne recepte koji, zahvaljujući lekovitim biljkama sa jakim antioksidacionim svojstvom, odmah daju 7 efekata:

 • obezbeđuje presijavanje kose na svetlosti
 • pruža 3D zaštitu: zaštitu od termičkih i mehaničkih oštećenja, od negativnih faktora životne sredine, od sunčevog zračenja
 • neutrališe dejstvo tvrde-hlorisane vode
 • hrani, jača i neguje dlaku celom dužinom
 • čini kosu mekom, gipkom i poslušnom
 • ujednačava i obnavlja strukturu dlake, čineći je glatkijom
 • pruža prefinjeno nežan miris.
Detoks za kosu, Vitex Detox

Antioksidans sirće za kosu naručite klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 620 rsd.

Detox balzam sa crnim ugljem i ekstraktom lišća nima idealan je za kosu sklonu brzom prljanju. Bogata formula pomaže u normalizaciji seboregulacije, jačanju i obnavljanju kose celom dužinom, daje kosi dugotrajnu svežinu, mekoću, svilenkastost i negovan izgled. Zbog porozne strukture, ugljen mikroposovi deluju kao moćan magnet koji privlači višak masnoće, toksine i nečistoće iz kose i vlasišta i time doprinosi da kosa duže ostane čista.

Lišće nima smanjuje prekomernu aktivnost lojnih žlezda, oživljava kosu od korena do vrha, sprečava opadanje, štiti od iskrzanosti. Najjači antioksidativni kompleks detoksa bori se protiv slobodnih radikala, podstiče obnavljanje ćelija obnavljajući strukturu kose, puni kosu energijom i živim, zdravim sjajem. Ne menja boju kose.

Detoks za kosu, Vitex Detox

Detox balzam naručite klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 690 rsd.

Antioksidacioni detokskompleks pruža moćnu 3D zaštitu od negativnih uticaja faktora životne sredine, od toplotnih i mehaničkih oštećenja, kao i od sunčevog zračenja.

Detoks za kosu, Vitex Detox

Sprejnaručite klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 620 rsd.

* Klikom OVDEpogledajte celookupnu ponudu kvalitetnih proizvoda za negu kose, lica, tela.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

ZAŠTO JE GM DIJETA TRENUTNO NAJPOPULARNIJI NAČIN ISHRANE: Za 7 dana gubi se do 7 kilograma! (JELOVNIK)

Read Next

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. APRIL: Možete da se nadate pozitivnim preokretima kada je u pitanju polje posla!