PRVI DAN ŠKOLE UČITELJICA JE RAZBESNELA RODITELJE SVOJOM VELIKOM ZADNJICOM: “To što radiš pred đacima nije primereno”

Prvi septembar prepoznatljiv je po tome što đaci polaze u školu. Dok se jedni raduju polasku, drugi žele još da uživaju u raspustu, te im teško pada povratak u školske klupe.

Jedna učiteljica svojim atraktivnim izgledom napravila je pravu pometnju među učenicima i roditeljima. Naime, ona u prvi plan ističe svoju pozamašnu zadnjicu i obline,što roditeljima i te kako smeta.

Provokativne fotografije deli na svoj Instagram profil, te su roditelji zgroženi tim postupkom.

Lep i atraktivan izgled može biti mač sa dve oštrice, što potvrđuje i slučaj ove učiteljice. Naime, pored njenog izgleda roditeljima je zasmetala i njena odeća. Navodno nosi usku i neprikladnu garderobu koja ističe njene atribute.

Da stvar bude još gora, učiteljica na svoj Instagram dodaje fotografije koje su nastale u školi, a na kojima je u prvom planu njena zadnjica.

Njene fotografije napravile su pravi haos na ovoj društvenoj mreži, te učiteljica redovno dobija negativne komentare.

“Pokazivanje fotografija u razredu sa zadnjicom u vazduhu je vrlo neprimereno”, “Izgledaš kao da očajnički želiš lajkove, nemoguće je da nisi svesna da se ovako ne ide na posao”, “Jadno, koja učiteljica slika zadnjicu tokom nastave?”, samo su neki od komentara.

“Au, da sam imao takvu učiteljicu nikada ne bih bežao iz škole”, istakao se jedan komentar.

Međutim, ona ističe da joj je najbitnije da je učenici vole, te da joj je jedino stalo do njihovog mišljenja.

“Zaista sam dobra učiteljica. Učenici su mi tokom leta slali poruke u kojima su mi tražili domaće zadatke. Oni vole umetnost, a ja volim da ih učim. Volim da radim sa decom”, rekla je ona.

Uprkos negativnim komentarima i uzbuni koja je nastala, učiteljica ne želi da odstupa od svog ponašanja i stila oblačenja.

Neki su je čak i podržali tvrdeći da nema ništa loše u tome što je učitečjica “previše seksi.”

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

Ko su najveći poreski dužnici u Srbiji

Read Next

Evo kako da sami uzgajate ljute papričice u saksiji