Prva emisija trke Beograd – Banjaluka

U prvoj emisiji posvećenoj 15. međunarodnoj trci Beograd – Banjaluka, naš novinarski tim predvođen komentatorom Nemanjom Matić predstavio nam je samu trku, jedinu sportsku manifestaciju na ovim prostorima koja se nalazi u prvoj kategoriji Svetske biciklističke Federacije.

Kroz Srbiju i Republiku Srpsku vozili su neki od najboljih svetskih timova i vozača, ekipe Bardijani i Androni Đokatoli iz Italije, Američki Novo Nordisk, Irski Evopro Rejsing, ekipe iz Paragvaja, Kazahstana, Kambodže, Nemačke, Austrije, Poljske, kao i kompletna reprezentacija Srbije.

Tu su i posebni prilozi o Šapcu i Obrenovcu, ključnim gradovima za trku Beograd – Banjaluka u našoj zemlji.

I Obrenovac i Šabac su u prethodnih 14 godina konstantno bili na ruti trke, na putu ka Banjaluci, ali ove godine prvi put kao etapa mesta.

Videćete i kako je protekla svečana ceremonija otvaranja trke Beograd – – Banjaluka na Trgu Republike u Beogradu, a tu je i izveštaj sa prve etape iz Beograda do Šapca, na kojoj je pobedio Nemac Džastin Volf iz ekipe Bajk Eid i tako obukao žutu majicu na startu takmičenja.

Stručni konsultant tokom komentarisanje emisije našem kolegi Nemanji Matiću bio je legendarni Ivan Stević, četvorostruki Olimpijac Srbije i dvostruki pobednik Trke kroz Srbiju.

Kompletnu emisiju možete pronaći na našoj internet stranici i na YouTube kanalu RTS-a.

U sredu ćemo na našem portalu objeviti i drugu emisiju posvećenu 15. međunarodnoj trci Beograd – Banjaluka.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Remi Reala i Čelsija u Madridu

Read Next

Drama do poslednje sekunde, Monako poveo u finalu Evrokupa