PROMENITE OVE NAVIKE I GLEDAJTE KAKO CELULIT NESTAJE: 5 efikasnih načina da se oslobodite narandžine kore!

Celulit predstavlja problem kod skoro 93% žena, a iako stručnjaci tvrde da ga se ne možete u potpunosti osloboditi, smatraju da donekle možete poboljšati njegov vizuelni izgled.

Ukoliko primenite sledeće savete rešićete se u velikoj meri ovog estetskog problema i ponosno prošetati u bikiniju.

1. Unosite dovoljno vode u organizam

Unos tečnosti i unos namirnica koje su obogaćene vodom kao što su paradajz, krastavac, paprika, itd.. pomaže u održavanju kože i vezivnog tkiva jakim, što automatski dovodi do smanjenje pojave celulita.

2. Koristite topli i hladni tuš

Naizmenično korišćenje toplog i hladnog tuša na vašim nogama, sužavaju i povećavaju vaše krvne sudove, stvarajući snažan fekat i pumpanja krvnih sudova. Sama koža reaguje na potpuno isti način, a celokupni metabolizam se pojačava hladnom vodom, što se naziva termogeneza. Potrebno je da 30 sekundi do dva minuta neizmenično masirate svoje noge, toplom i hladnom vodom. Proces ponovite pet puta.

Celulit

3. Izbacite šećer

Šećer je jedan od glavnih uzroka celulita. Preveliki unos slatkih pića ili slatkiša, može dovesti do preranog starenja ili propadanja kože.

4. Jedite pomorandžu, limun i grejfrut

Iako koža od ovih plodova, može izgledati poput vaših nogu, oni su bogati vitaminom C, koji pojačava proizvodnju kolagena i država vezna tkiva jakim.

5. Izbacite šećer

Šećer je jedan od glavnih uzroka celulita. Preveliki unos slatkih pića ili slatkiša, može dovesti do preranog starenja ili propadanja kože.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

UVILA JE KOSU U FOLIJU I PROBUDILA SE SA SAVRŠENIM LOKNAMA: Isprobajte i vi ovaj trik i imaćete frizuru kao iz salona!

Read Next

RECITE ZBOGOM PODOČNJACIMA: Tamnim kolutovima ispod očiju je odzvonilo, uz par jednostavnih saveta!