PROMENA GODIŠNJEG DOBA UTIČE NA POJAČANO OPADANJE: Koristite ovo i sačuvajte kosu!

Opadanje kose je pojava sa kojom se sve češće susrećemo. Pogađa i muškarce i žene, a javlja se zbog genetike, stresa, načina ishrane, ali i promene godišnjeg doba! Korišćenje raznih preparata koji možda jesu, možda nisu štetni za kosu i kožu glave nije baš najpametnije, pošto mogu da izazovu potpuno suprotan efekat. Ono što je sigurno i efikasno jesu prirodnih preparati. Dobra kombinacija pražljivo odabranih biljaka staće na put opadanju kose i sačuvati je, a tu kombinaciju ćete naći u preparatu Bob’s secret.

bobova tajna

Bob Kovačevićje nakon višegodišnjeg istraživanja u Parizu i korišćenja raznih preparata shvatio da sve probleme oko kose treba tretirati iznutra, a ne spolja. Efekti su dugotrajniji. Posle duge potrage, našao je adekvatnog proizvođača kao partnera za pravljenje adekvatne formule. Cilj je bio ponuditi kupcima ono što im zaista treba. Bitno je bilo zadovoljiti najviše standarde i kvalitet, i efikasno se boriti za očuvanje korena kose i izvršiti prevenciju protiv ćelavosti. Rezultati su došli ubrzo. Tako je nastao Bob’s Secret, veoma jedinstven na tržištu.

bobova tajna

Bob‘s secret preparat možete kupiti klikom OVDEpo sniženoj ceni od 4.460 rsd za 60 kapsula, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Zašto je aranžman sa MMF-om nužno zlo, treba li nam “čuvarkuća”

Read Next

DR ADAMOVIĆ, DERMATOVENEROLOG: Evo šta da radite kako bi vam se kosa što pre oporavila nakon preležane korone!