Prolećni virtuelni spektakl – Webiz konferencija 8. i 9. aprila

Kako je izgledalo prošlogodišnje izdanje Webiz konferencije, može se pogledati u oficijalnom aftermuvi video-klipu.

Ove godine nas ne očekuje samo jedan, već više Webiz događaja, koji će se fokusirati na glavne oblasti poslovanja 21. veka, počevši od virtuelne konferencije putem lajv video-strima 8. i 9. aprila, a koja će, po svemu sudeći, nadmašiti sva dosadašnja očekivanja, uz novi, produkcijski unapređen doživljaj.

Centralna tema aprilske konferencije: “Innovation & Women empowerment”, okupiće najvažnije predstavnike ovih oblasti i pomeriti granice održavanja onlajn događaja još jednom.

Cilj konferencije je demokratizacija inovacija, odnosno predstavljanje različitih načina kako može da se inovira – u kompanijama bilo koje veličine, u okviru bilo kog odeljenja, funkcije ili zanimanja.

Sa druge strane, tema rodne ravnopravnosti je aktuelnija više nego ikad. Želimo da podržimo profesionalni razvoj žena u svakoj sferi poslovanja i stvorimo svet u kojem svi imaju jednake šanse za uspeh.

Očekuje nas dva dana dinamičnog programa, 14 panela i više od 40 učesnika – predstavnika vodećih kompanija, startapa i nju-ejdž zanimanja.

Na konferenciji će učestvovati predstavnici velikih kompanija kao što su „Majkrosoft“, “Centili”, “TeleGroup”, “SAGA”, “PwC Serbia”, ali i osnivači uspešnih startapa: “60seconds”, “Bitebell”, “PygmyTITAN”. 

Među domaćim govornicima koji će učestvovati na Webiz konferenciji su i Borislav Miljanović, Founder & CEO Represent System-a, Nebojša Đurđević, generalni direktor Inicijativa „Digitalna Srbija“, Zoran Vasiljev, “Group CEO Centili”, Branislava Antović Founder, Editor-in-Chief, “Brana’s Divine World”, Biljana Ždrale, CEO startapa „Boostonjski“ i mnogi drugi.

Pored vrhunskih stručnjaka sa domaće scene, Webiz konferenciji će se pridružiti i svetska imena, kao što su Stefan Kauster, Partner, Head “Ecosystem Consulting” globalne istraživačke organizacije “Startup Genome”, zatim Jan Kobler, Managing Partner velikog investicionog fonda “South Central Ventures”, Ričard Andemark, Founder i CEO škole primenjene informacione tehnologije „Salt“.

Celokupan program zajedno sa listom učesnika, možete pogledati ovde.

Sama streaming platforma za praćenje konferencije je interaktivna, tako da će publika moći da se uključi i postavi pitanja govornicima, baš kao i na konferencijama uživo.
Nakon njenog završetka, učesnici će dobiti pristup snimku celokupne konferencije, kako bi mogli da pogledaju omiljena predavanja i panele još jednom i izvuku glavne poruke.

Generalni sponzor Webiz konferencije je OTP Banka Srbija, dok su konferenciju u svojstvu partnera, podržali i “ICT Hub”, “AFA”, “DSI”, “IAB”, “USAID”, “Impact Hub”, ostali sponzori “Kliping”, “Nectar”, “Fun&Fit”, kao i prijatelji konferencije “Direct Media”, “PMC”, u organizaciji CMA.

Karte za konferenciju mogu se kupiti onlajn, na vebsajtu Webiz konferencije.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/stories/sr/rss/13/ekonomija.html

Admin

Read Previous

Mir pogađao za Ueskine mirne snove

Read Next

5 OBAVEZNIH NAMIRNICA ZA SVE KOJI ŽELE DA SMRŠAJU: Tope masnoće na tri načina!