Proglašeni najgore obučeni izvođači na ovogodišnjoj Evroviziji

Muzičar TIX iz Norveške najviše se istakao na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije i anđeoska krila koja je nosio na leđima, marama na glavi, naočare, zlatna odeća i lanci oko vrata doneli su mu nimalo laskavu titulu najgoreg obučenog izvođača na ovom muzičkom takmičenju.

[embedded content]

Na drugom mestu našla se predstavnica Rumunije, a mlada Hrvatica Albina je treće najgore obučena zvezda ovogodišnje Evrovizije.

Nagrada Barbara Deks, dodeljuje se tradicionalno od 1997. godine učesnicima koji su se svojim stajlingom negativno istakli u odnosu na ostale učesnike, a ime nosi po Barbari Deks, koja je 1993. predstavljala Belgiju obučena poluprovidnu bež haljinu koju je sama kreirala.

Glasanje za najgore obučenog izvođača na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije obavljeno je na sajtu Songfestival i svako je moga da svoj glas dâ onom umetniku „čini se stil izdvojio na negativan način u odnosu na ostale, a cilj nije bilo naglašavanje da je nečija odeća bila ružna“, naveli su organizatori glasanja.

Slični tekstovi

Ovogodišnji dobitnici nagrade Barbara Deks:

Norveška – TIX
Rumunija – Roxen
Hrvatska – Albina
Velika Britanija – Džejms Njuman
Izrael – Eden Alene

[embedded content]

Zanimljivo je da su ovu nimalo laskavo priznanje predstavnici Srbije osvajali dva puta do sada: 2013. godine devojke iz grupe Moje 3 proglašene su najgore odevenim, a pre njih to je pošlo za rukom i Milanu Stankoviću, koji je našu zemlju predstavljao na Pesmi Evrovizije održanoj 2010. godine u Norveškoj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Epilog skandala: Druga teniserka sveta se povukla sa Rolan Garosa

Read Next

Momci se najviše ‘lože’ na francuske sobarice, a evo na šta ‘padaju’ žene