PROCURILE NOVE INFORMACIJE O NASTAVKU SERIJE SEKS I GRAD: Ponovo ćemo gledati i NJEGA!

Voljeli ovu seriju ili ne, verovatno ste negde barem načuli da će popularni “Seks i grad” u 2021. godini dobiti svoj nastavak.

Nastavak će se zvati “And just like that…”, imaće deset epizoda i u njemu neće biti čuvene Samante.

Ali, navodno će se pojaviti jedan drugi lik koji je u vreme prikazivanja originalne serije takođe imao vojsku obožavateljki. Objavljeno je, naime, da će ulogu u novoj seriji imati glumac Džon Korbet koji je u “Seksu i gradu” glumio Kerinog dečka Ejdana Šoa.

“Snimaću seriju”, rekao je Korbet i dodao kako je ova vest za njega vrlo uzbudljiva. Iako nije otkrivao previše detalja, rekao je da bi trebalo da se pojavi u više epizoda.

“Sviđaju mi se svi ti ljudi, bili su jako dragi prema meni”, zaključio je.

Nije poznato u kojoj fazi će biti ljubavni život tri junakinje, Keri, Šarlot i Mirande. Zna se samo da se Kris Nortneće vraćati kao “Zverka”, a navodno su u toku pregovori s Dejvidom Ejgenbergom koji je glumio Stiva Brejdija.

Podsetimo, originalna serija imala je šest sezona i prikazivala se od 1998. do 2004. godine. Nakon serije usledila su dva dugometražna filma. Nova sezona emitovaće se na HBO Max programu, a datum početka prikazivanja još nije poznat.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

SIMBOL JE USKRSA,LEGENDA KAŽE DA JE NASTAO OD BLAGOSLOVA BOGORODICE:Ovako se gaji najlepše i najmirišljavije cvetno drvo

Read Next

OVAJ ASTRO FENOMEN SE DOGAĐA JEDNOM U 200 GODINA: Ovom znaku će napraviti neviđeni haos u životu!