Pročitala poruke na dečkovom telefonu, šokiralo je ono što je u njima pisalo

Jedna devojka požalila se u anonimnom pismu terapeutkinji Deidre Sanders da je njen odnos s dečkom naglo počeo da se raspada kada su počeli da žive zajedno.

„Tokom prve godine veze imali smo odličan seks, ali čim smo počeli zajedno da živimo, strast je nestala. Isprva sam pronalazila opravdanja za njega, jer je ostao bez posla i bio je u depresiji, ali onda sam otkrila da me više ne voli“, započela je.

„Kada se preselio kod mene, prestao je da inicira seks i stalno je nalazio izgovore. Nije imao želje za seksom i pripisivala sam to njegovoj depresiji, ali onda sam postala sumnjičava i odlučila da zavirim u njegov telefon.“

„Bilo je to kao da čitam zapise iz dnevnika. Pisao je da mu se više ne sviđam i da nije zaljubljen u mene. Napisao je da ne želi seks sa mnom, ali da još uvek želi seks s drugim ženama. Takođe je napisao da ne vidi sebe kako provodi ostatak života sa mnom i da mrzi moje tetovaže, boju moje kose, pa čak i noge“, rekla je i dodala da je naglasio da je ona dobra osoba i da mu je teško da raskine vezu.

„Znam da nisam smela da proveravam njegov mobilni, ali slomilo me ono što sam pročitala. Osećam se prazno“, zaključila je.

Slični tekstovi

Terapeutkinja joj je rekla da u njoj nikako nije problem i da bi trebalo da pronađe nekog ko će znati da je ceni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Kompletan jelovnik za svaku krvnu grupu: Koju hranu morate da izbegavate

Read Next

Kupili kuću za 130.000 evra, u njoj pronašli zlato vredno čak 650.000 evra