PRIRODNO REŠENJE ZA TEGOBE SA POTENCIJOM: Probajte ovaj čudotvorni med i uverite se u njegovu delotvornost!

Jedan od vodećih problema današnjice koji zahvata i sve mlađu populaciju jeste problem sa potencijom, iliti erektilna disfunkcija. Sve je više osoba mlađih od 40 godina koje se bore sa ovom tegobom! Razlozi su mnogi: visoki zahtevi na poslu ili pak nemanje posla, finansijska i materijalna neizvesnost, preopterećenost… Sve ovo dovodi do velikog stresa, pa onda muškarci (a i žene) postaju odsutni, dekoncentrisani, bez želje za bilo čim. U tim slučajevima erekcija traje jako kratko i slaba je. Takva situacija dovodi do dodatnog preopterećenja i stresa, i nakon toga sledi potpuni gubitak želje za odnosom sa partnerom jer je samopouzdanje ozbiljno poljuljano. Ne očajavajte! Sada se, na potpuno prirodan način, možete izboriti sa ovom tegobom.

Radi se o medu – Epimedium Macun, koji deluje kao afrodizijak, pomaže kod impotencije, otklanja erektilnu disfunkciju i produžava trajanje seksualnog odnosa. Jača libido i omogućava vrhunsko seksualno uživanje na više sati! Med mogu konzumirati i žene, jer prirodni sastojci ovog preparata smanjuju suvoću vagine i omogućavaju veće seksualno zadovoljstvo sa partnerom.

Med za potenciju

Sastav meda čine biljke koje se više stotina godina koriste kao najmoćniji afrodizijak: cvetni med, glukozni sirup, sirup crnog duda, ekstrakt biljke epimedium, mahuna rogača u prahu, ovas u prahu, koren đumbira u prahu, Rizom Galange u prahu, cimet u prahu, koren Make u prahu, koren američkog Žen-Šena, list koprive, koren sibirskog Žen-Šena u prahu, suvi ekstrakt lista Ginka, suvi ekstrakt korena azijskog Žen-Šena, seme bundeve u prahu, seme

Kole u prahu i matični mleč.

NE sadrži NIKAKVE hemijske supstance!

Med za potenciju

Konzumira se tako što jednu kafenu kašičicu (ili jednu kesicu, unapred doziranu) uzmete oko 30 minuta pre odnosa. Kao što vidite, nema potrebe za terapijama, ispijanjem lekova koji oštećuju želudac, niti strepnje da ćete imati neke posledice zbog konzumacije preparata. U jednostavnosti se kriju najbolja rešenja!

Uverite se i sami i naručite željeno pakovanje klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana. Najmanje pakovanje ima 43 grama, a možete izabrati da li želite med da dobijete u teglici ili već doziranim kesicama, po ceni od samo 1.250 rsd.

Klikom OVDE pogledajte sva dostupna pakovanja i izaberite ono koje vam najviše odgovara.

* Dostava je besplatna za iznose preko 4.000 rsd.

** Epimedium Macun poseduje dozvole i sertifikate od strane Farmaceutskog fakulteta, kao i

Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Mali: Velika vest za privrednike, dogovor sa DFC

Read Next

STIŽE RETROGRADNI PLUTON I DONOSI NAM SAMO NEVOLJE:Negativan uticaj ovog astro fenomena će najviše osetiti ova 3 znaka!