Preporodiće vaša creva: Ovaj čaj svako treba da pije

Proces izlečenja počinje čim počnete da pijete čaj, a traje od 5 sati do 7 dana, u zavisnosti od težine problema

Da li ste znali da čir na želucu možete da izlečite za sedam dana, a dijareju i upalu slepog creva za samo pet sati?

Ono što će vam pomoći kod svih stomačnih infekcija i osloboditi vas crevnih muka jeste obična kora nara, a sve što treba da uradite jeste da je osušite i čuvate u kućnoj apoteci, a po potrebi pripremate kao čaj.

U decembru 1999. godine u jednom ruskom časopisu objavljen je članak „Zaboravljeni Hipokrat i lečenje biljkama“ ruskog travara G.I. Glubokog, gde je napisan recept patentiranog sredstva za lečenje dizenterije, dijareje, kolere, upale slepog creva, salmoneloze i drugih crevnih bolesti.

Priprema:

Slični tekstovi

Odnos suvih kora nara i ključale vode je 1:20. U prethodno ugrejanu toplu šolju ili čašu stavite 10-12 grama suvih kora nara i prelijte ih sa 200 ml ključale vode. Pokrijte tacnom. Ostavite da odstoji 25-30 minuta, pa posle toga popijte. Kore ne bacajte!

Čim popijete čaj, lečenje je počelo. Primena ovog leka je za svaku bolest drugačija.

Za izlečenje za 5 sati od dizenterije, dijareje, salmoneloze, tifusa, kolere, akutnog apendicitisa (zapaljenja slepog creva), lek treba konzumirati na sledeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta, treba da se popije pola šolje čaja, koji ne treba da cedite. Ponovo poklopite tacnom. Ako posle 10 minuta osetite olakšanje i vama je bolje, znači da je u pitanju obični proliv i njegovo lečenje je završeno.

Ako posle 10 minuta niste osetili poboljšanje, znači da je kod vas u pitanju dizenterija, ili dijareja, ili tifus, ili salmoneloza, ili kolera. Potrebno je da ostanete u kući i nakon 3 sata popijete preostalu polovinu šolje. Proces lečenja nastavlja se i u naredna tri sata, a ozdravljenje nastaje nakon 5 sati od početka lečenja.

Za izlečenje za 7 dana od čira na želucu, čira na tankom crevu, kolitisa (zapaljenja debelog creva), disbakterioze creva, potrebno je da suve kore nara konzumirati na sledeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta, čaj možete popiti. U toku dana popijte polovinu (90-100ml) 4 puta, u približno jednakim porcijama i u približno jednakim vremenskim razmacima, po 20-25 ml. Počnite sa konzumiranjem ujutro na prazan stomak, nakon buđenja, a poslednju, četvrtu dozu, pred spavanje.

Ne treba ga piti svakog dana, već svakog drugog, to je dovoljno za kompletno izlečenje. Ako želite da nastavite sa tretmanom, zbog sigurnog izlečenja čira želuca, to možete da učinite posle napravljene pauze od 7 dana posle prvog tretmana lečenja.

Napomena: Za vreme lečenja ne smete da konzumirate alkohol.

(Stil)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Najnoviji korona bilans

Read Next

Spremite se: Čeka nas temperaturni ŠOK za 1. maj? (foto)