PRENOSNA MINI KLIMA: Uživajte u svežem i čistom vazduhu bilo kad i bilo gde!

Cool Down rashlađivač je inovativan, prenosiv 3 u1 rashladni uređaj koji hladi, osvežava i vlaži vazduh u prostoriji. Bez obzira da li želite da rashladite ugrejanu kuhinju ili uživate udobno zavaljeni na sofu dok gledate TV, Cool Down rashlađivač će napraviti savršenu temperaturu.

Samo dodajte vodu, pritisnite dugme, opustite se i uživajte u hladnom povetarcu.

Mini klima

Tajna je u tehnologiji hidrohlađenja koja koristi evaporisani vazdušni filter koji uvlači topao vazduh, rashlađuje ga i vraća napolje svež, hladan vazduh.

Klasični klima uređaji su veliki potrošači električne energije, što može biti veoma skupo. Za razliku od običnih pokretnih klima koje zauzimaju mnogo mesta i čija izduvna cev mora da bude smeštena na prozoru, Cool Down rashlađivač je lagan, samostojeći rashladni uređaj koji ne zauzima mnogo mesta, troši malo struje i lako se može premeštati kako biste uživali u svežem i rashlađenom vazduhu bilo gde.

Ovaj praktičan rashladni uređaj hladi vazduh oko vas, baš tamo gde vam je to najpotrebnije, trošeći malo električne energije, poput fena za kosu.

Mini klima

Sa 3 nivoa podešavanja brzine imate preciznu kontrolu nad radom. Rashlađivač ima filter koji vlaži i dodatno prečišćava vazduh, čineći ga još prijatnijim. Mali je i praktičan, te ga lako možete postaviti na radni sto, noćni stočić ili kuhinjski element. Svetlo integrisano u prozivod čini ovaj rashlađivač finom dekoracijom enterijera.

Možete se odlučiti između različitih varijanti:* 1 stalna boja, * Menjanje boje * Bez svetlosti.

Savršeno se uklapa u svaku spavaću sobu, zahvaljujući diskretnom, opuštajućem svetlu, a idealno je ukoliko imate malu decu, kao noćno svetlo.

Prenosnu mini klimu naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.999 rsd.

U pakovanju, pored mini klime, dobijate i USB kabl za napajanje.

Požurite, količine su ograničene!

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

UVILA JE KOSU U FOLIJU I PROBUDILA SE SA SAVRŠENIM LOKNAMA: Isprobajte i vi ovaj trik i imaćete frizuru kao iz salona!

Read Next

RECITE ZBOGOM PODOČNJACIMA: Tamnim kolutovima ispod očiju je odzvonilo, uz par jednostavnih saveta!