Prelepa na majku: Ovako izgleda ćerka Monike Beluči, svi opčinjeni (foto)

Njena lepota je vanserijska, svi opčinjeni!

Jedna od najlepših žena na svetu Monika Beluči, koja i u 57. godini izaziva divljenje, godinama je uspešno skrivala svoju decu od javnosti.

Naime, glumica je sada iznenadila retkim pojavljivanjem s obe ćerke, 11-godišnjom Leoni i 16-godišnjom Devom, koje je dobila s bivšim mužem Vensanom Kaselom.

Monika se s njima prošetala po italijanskom mestu Portofino, a jedna od njih posebno je plenila pažnju.

Reč je o Devi, koja je krenula majčinim stopama i bavi se manekenstvom i mnogi komentarišu da je nasledila i njenu lepotu.

Deva je već izgradila uspešnu karijeru u modnom svetu i nedavno je odradila još jednu kampanju za poznati brend „Dolce&Gabbana“, s kojim sarađuje i njena majka.

S njima je imala već nekoliko projekata pa i u ovom razdoblju prošle godine, a javnost je već ranije komentarisala kako ona i majka Monika neverovatno liče i da su poput bliznakinja. Neki je čak nazivaju glumičinom kopijom, dok drugi kažu da je puno lepša i da je pokupila fantastične gene.

Inače, Beluči se u poslednje vreme posvetila više poslu modela nego glumi i ima brojne angažmane. Od 2017. godine u vezi je s 18 godina mlađim umetnikom i scenografom Nikolasom Lefebvreom, a o njihovoj ljubavi izbegava da govori.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Zlatan pozirao sa svojim idolom, “najvećim igračem svih vremena”

Read Next

Muškarci će da “odlepe”: Bezobrazne bikini gaćice hit sezone (foto)