Prekinuta TV debata Tras-Sunak, voditeljka se onesvestila

Ministarka spoljnih poslova Liz Tras, koja je favorit u kladionicama za pobedu na izborima za čelnika Konzervativne stranke, i bivši ministar finansija Riši Sunak oko 30 minuta su debatovali oko svojih političkih planova kada se u studiju začuo glasan tresak.

Dok je kamera bila na Trasovoj, voditeljka Kejt Mek Ken se onesvestila, potom je ministarka spoljnih poslova stavila ruke na lice i uzviknula “o, moj Bože”, nakon čega je prekinuto emitovanje uz poruku iz studija da se voditeljka onesvestila.

“Iako je Kejt dobro, lekarski savet je mišljenja da ne bi trebalo da nastavimo sa debatom. Izvinjavamo se našim gledaocima i slušaocima”, objavila je Talk TV na svom Tviter nalogu.

Tras i Sunak su kasnije poslali lične poruke voditeljki i poželeli joj brz oporavak.

“Sa olakšanjem čujem da je Kejt Mek Ken bolje. Zaista mi je žao što je tako dobra debata morala da se završi”, rekla je Liz Tras.

Pre kraja debate Liz Tras i Riši Sunak su se ponovo sukobili oko svoje poreske politike, planova potrošnje i onoga što nameravaju da učine a prekinu krizu izazvani porastom troškova života, a njihovo nadmetanje za položaj premijera postaje sve neprijateljskije.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/stories/sr/rss/10/svet.html

Admin

Read Previous

Vučić: Vlada će čuvati interese Srbije i njenih građana

Read Next

Luis Suarez zatvara fudbalski krug – “El Pistolero” se vraća kući