Prati vas loša sreća? Izračunajte svoj karmički dug prema datumu rođenja

Izračunajte broj svog karmičkog duga i saznajte da li vas prati loša karma iz prethodnog života!

Karmički dug predstavlja nešto što se desilo u prethodnom životu, ali u današnjem dolazi na naplatu. Prema verovanju karmička lekcija se može ponavljati iznova i iznova sve dok je ne naučite i ne savladate. Jedna od najčešćih grešaka jeste posmatrati karmu kao kaznu, već je treba prihvatiti kao lekciju koja je važna za naš razvoj. Sama naplata karme sa sobom donosi i šansu da uravnotežite ili otplatite dugove prošlosti, a jedan od tih načina jeste pomaganje drugima kako bismo poboljšali vlastiti život i uravnotežili karmu u ovom životu.

Ovi znakovi pokazuju da je možda karmički dug došao na naplatu:

1. Doživljavate naizgled neobjašnjiva ponašanja i obrasce

Ovo se obično odnosi na iracionalne strahove ili druga ponašanja ili obrasce koji inače ne bi imali smisla u kontekstu ovog života. Kada imate neobjašnjive blokade i prepreke, to se može odnositi na karmički dug.

Slični tekstovi

2. Ukazuju se mogućnosti za svladavanje karmičkog duga

Ako ne uspete rešiti svoj karmički dug on će se i dalje pojavljivati, navodeći vas da savladate svoju karmu.

3. Imali ste jednu ili više karmičkih veza

Ponekad se karmički dug odnosi na vrlo bliske veze koje su nadišle život, a tu dolazi do karmičkih odnosa. Možete biti više puta uvučeni u vezu s jednom određenom osobom, koja vas iznova podučava istoj lekciji. Ti odnosi mogu biti toksični, ali mogu biti i neophodni da bismo rešili svoj karmički dug.

4. Svesni ste jedne ili više tema koje se ponavljaju u vašem životu

Čak i ako pokušate ignorisati svoje dugove, verovatno ste svesni da vam se neke situacije i problemi neprestano pojavljuju u životu. Karmički dugovi ponekad mogu delovati monumentalno i nesavladivo, ali su neizbežni.

5. Imate brojeve karmičkog duga

Numerolozi ističu da određeni ljudi imaju karmičke brojeve duga u svojoj numerološkoj karti. Ti su brojevi 13, 14, 16 i 19.

Brojevi karmičkog duga:

13: Broj 13 je povezan sa lenošću i sebičnošću u prošlom životu. Možete se nositi sa optuživanjem drugih i ne preuzimanjem odgovornosti, negativnosti, a takođe tvrdoglavošću i potrebom za kontrolom. Vaša karma vas usmerava na odgovornost.

14: Karmički broj 14 odnosi se na zlouporabu slobode, bilo putem ugađanja sebi ili dominiranja nad drugima. Možda ćete se nositi sa nedostatkom samokontrole, preterane popustljivosti i problemima predanosti. Vaša karma je razviti samodisciplinu i saosećanje sa drugim ljudima.

16: Broj 16 može biti najizazovniji za prevladavanje i označava vrlo snažan ego u prošlom životu, kao i probleme u vezi. Možda ste imali mnogo „neuspelih“ veza, poteškoće u povezivanju sa drugima i probleme zbog egoizma. Vaša je karma biti pažljiviji prema drugima i razmisliti kako utičete na njih.

19: Broj 19 ukazuje na nekoga ko je zloupotrebljavao svoju moć u prošlom životu i uzrokovao patnju ljudi. Možda ste sebični ili manipulativni, narcisoidni i vrlo zabrinuti zbog javnih nastupa i uspeha. Vaša karma u ovom životu je učiniti brigu za druge prioritetom.

Kako shvatiti svoj dug?

U ovom trenutku možda se pitate kako numerološki izračunati karmički dug, objašnjava numerološkinja i autorka knjige „You Are Cosmic Code“, Kaitlyn Kaerhart.

„Ako je jedan od tih brojeva 13, 14, 16 ili 19“, kaže ona, „to znači da imate karmički dug.“

Evo kako izračunati svojih pet temeljnih brojeva i shvatiti odgovaraju li oni nekom karmičkom dugu.

Broj ličnosti

Ovaj broj odnosi se samo na vašu ličnost i odnos sa drugima. Izračunava se sabiranjem brojeva dana i meseca vašeg rođenja. (Ovde nemojte uključiti godinu.) Na primer, neko ko je rođen 14. avgusta, izračunao bi 1 + 4 +8, što je 13.

Kako se to odnosi na dug: Svedeno na jednocifrenu vrednost 1 + 3 je 4. To je broj ličnosti. Međutim, ti korenski brojevi 1 i 3 ukazuju na to da osoba ima karmički dug broja 13.

Broj životnog puta

Da biste pronašli broj svog životnog puta, koji je sličan vašem sunčevom znaku u astrologiji, sabirate brojeve rođendana na isti način kao što je gore navedeno, ali ovaj put sa uključenom godinom rođenja.

Kako se to odnosi na dug: Recimo, da je pre spomenuti puni rođendan bio 14. avgusta 2001. 8 + 1 + 4 + 2 + 0 + 0 + 1 = 16. 1 + 6 se zbraja sa 7, (broj životnog puta) , a broj karmičkog duga je 16.

Broj izraza

Vaš broj izraza odnosi se samo na vaše sposobnosti i strasti. Pronalazi se sabiranjem brojeva vašeg imena. Evo kako ga izračunati:

1: A, J, S

2: B, K, T

3: C, L, U

4: D, M, V

5: E, N, W

6: F, O, X

7: G, P, Y

8: H, Q, Z

9: I, R.

Kako se to odnosi na dug: Recimo da se neko zove Jackson. 1 + 1 + 3 + 2 + 1 + 6 + 5 je 19. 1 + 9 = 10, što se u numerologiji svodi na jednocifreni broj 1 + 0 ili 1.

Da biste pronašli karmičke brojeve, moraćete pogledati brojeve koji dolaze ispred ove jednocifrene brojke. U ovom slučaju to je 19 – još jedan karmički broj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Ko više uživa u seksu: Vegeterijanci ili mesojedi?

Read Next

Muškarci, ovaj trik će vam spasiti auto, a ne košta ništa (video)