PRAKTIČNE STVARI ZA VAŠ DOM: Za malo vremena i truda, dobićete maksimalne rezultate i moderan izgled prostorije!

Da biste izmenili izgled enterijera, nije potrebno unositi velike promene i dati celu ušteđevinu na to – male promene mogu dati efekat koji želite i ostaviti vam pun džep. Detalji su ti koji daju prostoriji određeni šmek, tako da je njihov pravi odabir zapravo tajna uspeha. Ukoliko želite da izmenite jednu prostoriju, to ćete postići tako što ćete akcentovati jedan zid. Kako? Uz pomoć 3D sata! U nastavku pogledajte neke od najpopularnijih modela na nađem tržištu, koji pritom koštaju MANJE od 2.500 dinara!

Model T4310S svakoj prostoriji daje određenu notu elegancije. Jednostavnog izgleda, sa efektom visokog sjaja na površini, zaista ostavlja bez daha. Možete ga izabrati u SREBRNOJi/ili CRNOJboji.

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

Linera zidni satovi, Zidni satovi

Naredni model, T4311S, jedan je od najtraženijih,. Zanimljivog dizajna, mešavina brojeva različitih veličina i reči, pravi je izbor za sve koji žele prostoru da daju drugačiji izgled. Materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril. Debljina brojeva je 1, 1 cm, a centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm. Izaberite da li vam više odgovara u SREBRNOJili CRNOJboji.

Porudžbinu izvršite klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

Linera, Linera satovi, Linera zidni satovi

Sledeći model 3D sata, T4325S, dizajniran je kao kombinacija crtica i brojeva. Prelepe je srebrne boje koji pored 3D efekta ima i efekat brušenog aluminijuma. Materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril. Debljina brojeva je 1, 1 cm i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm.

Porudžbinu izvršite klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

Linera zidni satovi

Naredni model, T4309B, postoji u crnoji srebrnojvarijanti. U pitanju su rimski brojevi od eva pene, a sa prednje strane je plastika – akril sa efektom ogledala. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm.

Porudžbinu izvršite klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

Linera zidni satovi

Ukoliko želite malo drugačiji model, kombinaciju reči i ukrasnih detalja, predstavljamo vam sat T4333Skoji je idealan za sve prostorije u kući, ali i za poslovni prostor. Drugačiji je, otmen i veoma zanimljivog dizajna. Materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika – akril. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser.

Porudžbinu izvršite klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

Linera satovi

Ukoliko ste ljubitelj klasičnog stila, onda je sat T4341Bza vas. Iako je nalepljen na zid, zahvaljujući 3D efektu izgleda kao da lebdi u vazduhu. Materijal brojeva je eva pena, sa prednje strane je plastika-akril, a pored 3D efekta imaju i efekat ogledala. Možete ga izabrati u CRNOJi/ili SREBRNOJboji.

Porudžbinu izvršite klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

linera zidni satovi

Ukoliko želite da osvežite hodnik, na primer, možete staviti nov ČIVILUKkoji je interesantnog izgleda.

Linera

Čiviluk T0011je podni, ukupne visine od 170 cm. Prečnik baze je 32 cm, a materijal mermer. Gornja strana ima visoki sjaj, dok je sa bočne strane mat. Drška je od metala i čelika, crne mat boje. Zakačaljke su ravne, ali im je pozicija takva da stvari ne mogu spadati sa njih. Cena čiviluka je 4.500 rsd. Naručite ga klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

T0012 čiviluk takođe je podni, crne boje, visine 170 cm. Baza je od mermera, prečnik joj je 32 cm, gornja strana ima visoki sjaj, dok je sa bočne strane mat. Drška je od metala i čelika, crne mat boje. Zakačaljke su ravne, sa punim krugovima na vrhu, što mu daje poseban moderan šmek. Cena čiviluka je 4.500 rsd.

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Ukoliko vam je potreban element za knjige, ukrase, odeću… MONTAŽNA POLICA je pravo rešenje.

Linera

Višenamenska je – može poslužiti kao mini biblioteka za knjige i/ili časopise, može biti kuhinjski element, može se staviti u kupatilo, ili pak u spavaću sobu. Šta god da zamislite, moguće je. Ne zauzima puno mesta, a s obzirom na to da je crna, uklapa se uz sve boje zidova. Njene dimenzije su 130 cm (visina) x 41 cm (širina) x 31 cm (dubina) i ima ukupno 5 nivoa za odlaganje stvari.

Cena je trenutno snižena i može biti vaša za samo 1.557 rsd. Naručite je klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana. Dostava za ovu policu je besplatna.

* Kompletan asortiman pristupačnih i jedinstvenih proizvoda za uređenje prostora pogledajte klikom OVDE.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Vladislav Cvetković novi predsednik Upravnog odbora NALED-a

Read Next

DOBRO POGLEDAJTE SVOJE LICE: Mesto na kojem imate najviše bora, mnogo toga govori o vašem zdravlju!