“POVEĆALA SAM GRUDI BEZ SILIKONA I UMETAKA”: Šminkerka pokazala sjajan trik za bujniji dekolte koji svako može da izvede

Za sve žene s malim grudima, ali i one koje imaju normalne, a žele da ih još više naglase, ovaj trik je idealan.

Ljubiteljke šminkanja znaju da dobra kontura na licu može u potpunosti da promeni izgled, pa isto to može da se primeni i na telu.

Šminkerka Zoi Kenedi, koja se na TikToku pojavljuje pod korisničkim imenom Makeupbyzk, tvrdi da joj konturisanje dekoltea kako bi joj grudi izgledale veće, čini da se oseća samopouzdanije kada nosi dekoltirane topove i haljine.

Na ovaj način grudi možete da povećate za tri broja

Zato je svojim pratiocima demonstrirala kako dobiti bujniji dekolte koristeći samo svoje veštine šminkanja.

– Isprobavala sam na sebi, pa sam napravila i kratki vodič za konturisanje grudi. Koristim ovu tehniku gotovo svaki put kad imam nešto s dubokim izrezom jer su mi grudi vrlo razmaknute i nisu smeštene baš u sredini kao kod nekih žena – kaže ona.

– Konturisanjem možemo da se pretvaramo da imamo lažne grudi. Spustite se puderom niz unutarnji rub grudi. Zatim koristite malo hajlajtera na glavnom delu grudi i niz sredinu grudnog koša prema trbušnim mišićima. Malo stavite i na mesta gde su ključne kosti i vrat – objašnjava ona u videu, pa dodaje:

– Ovako možete da izađete čak i bez grudnjaka. Osećam se mnogo samopouzdanije iako zapravo nemam velike grudi – naglasila je šminkerka.

Neke profesionalne šminkerke naglašavaju da se tako vizualno mogu postići i do tri broja veće grudi, što zasigurno olakšava sređivanje, te pronalaženje rešenja bez invazivnih estetskih zahvata.

Nekad smo osnovnom šminkom prekrivali podočnjake ili bubuljice, a danas ona služi za isticanje aduta koji su nam prirodno dati. Neke u ovome odlaze toliko daleko da konturišu i ulepšavaju vrat, noge, zadnjicu, pa čak i uši.

Konturisanje lica može da promeni izgled

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Srbiju svake godine napusti jedan manji grad – mogu li se promeniti negativni trendovi

Read Next

Evo koje opasnosti dolaze s upotrebom antibakterijskih tečnosti