POTPUNO PRIRODNA ZAŠTITA: Sačuvajte se od ujeda komaraca na ovaj efikasan način!

Približio nam se period godine kada počinju napadi od strane komaraca, najdosadnijih insekata. Ima ih na sve strane i jako je teško sačuvati se od njih, iz godine u godinu su sve veći i napadniji. Kako ne biste morali da nosite duge rukave i nogavice svaki put kada izađete u prirodu (mada ni to ne predstavlja siguran način da ih izbegnete), koristite ovu specijalnu narukvicu koja će, zahvaljujući mirisima koje ispušta, oterati komarce od Vas.

hangar, gedžeti, Hangar gedžeti

Način upotrebe:

Dostupna je u crnoj, crvenoj, plavoj i zelenoj boji i sada je na ekstra sniženju!

Klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, možete naručiti narukvicuu željenoj boji po ceni od samo 249 rsd! Takođe možete naručiti i SET od 3 narukvice, po promo ceni od 599 rsd.

Količine su ograničene!

Ukoliko volite gedžete, sitne stvari koje olakšavaju svakodnevnicu, ovo će vas oduševiti.

Hit proizvod koji će vaš ljubimac obožavati – LETEĆI BACAČ HRANE!

Hangar gedžeti, gedžeti

Ubacite hranu za pse u transparentni deo i krenite sa svojim ljubimcem u uzbudljivu avanturu. Pomoću ove igračke vaš ljubimac će biti animiran satima i njegovi obroci prerašće u pravu zabavu. Najbolja igračka za trening!

Dostupan je u crvenoj i plavoj boji, a možete ga poručiti klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 990 rsd.

Organizer za ključeve – svi ključevi na jednom mestu, uz minimalno zauzimanje prostora

Hangar gedžeti, Gedžeti

Klikom OVDEnaručite organizer za ključeveili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od samo 199 rsd.

Sigurnosni auto pojas za pse i mačke

Hangar gedžeti, Gedžeti

Sigurnosni auto pojas za pse i mačke je hit proizvod. Pouzdan i udoban, ima podesiv kaiš koji odgovara najvećem broju ljubimaca.

Jednostavno ga zakačite sa jedne strane za ogrlicu svog ljubimca, a sa druge strane u sigurnosnu kočnicu za pojasu automobilu. Pojas će omogućiti da vam ljubimac ne smeta tokom vožnje, a on će biti bezbedniji i sigurniji.

Sigurnosni pojas za ljubimce naručite klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0520 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od samo 290 rsd.

* Količine su ograničene! Klikom OVDEpogledajte celokupan asortiman proizvoda koji će svakodnevnicu učiniti lakšom i zabavnijom.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

DŽEJ LO IMA NOVU FRIZURU: Nabacila moderne šiške za kojim lude trendseterke! Stoje svakom obliku lica (FOTO)

Read Next

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. MAJ: Posvetite se partneru, ne dozvolite da brak trpi!