Popović: Svi smo očekivali Zvezdu, kreće dugo očekivano finale

Prva utakmica finala regionalnog takmičenja počinje u nedelju, kada će beogradski crveno-beli dočekati Budućnost od 18.30 sati u hali “Aleksandar Nikolić”.

“Svi smo očekivali Zvezdu, uz poštovanje prema Igokei na svemu što je uradila. To se i dogodilo, Zvezda je ostvarila laganu pobedu, kreće dugo očekivano finale. Ne bih ulazio u analizu ko je bolji, mi ili oni. Treba da se spremamo najbolje što možemo i pokažemo najviše”, rekao je Popović, prenose “Vijesti”.

Mi smo pobednici, imamo takav karakter, ni u jednu utakmicu ne ulazimo da nam je svejedno, kaže Popović.

“Igramo dobru odbranu, fizički smo dobro spremni, a finalu sve mora da bude na vrHunskom nivou da bi se dobio meč. Mi mislimo na prvi, nakon njega biće i taktičkih prilagođavanja. Probaćemo da pobedimo na startu plej-of serije. Kad smo igrali poslednju utakmicu u Beogradu, nije bilo publike, ali nije pitanje za mene – ima li je ili nema, to je pitanje za organizatore. Ja volim kad ima publike, kada se oseća takmičarska atmosfera. Voleo bih da bude navijača, lepše je i sa malo publike, nego da nema nikoga u dvorani” zaključio je Popović.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Preminuo sportski direktor FK Vojvodina Milan Kosanović

Read Next

Mlade košarkašice na pripremama A tima Srbije