PONAŠANJE KOJE TREBA DA IZBEGAVATE SA SVAKIM HOROSKOPSKIM ZNAKOM: Ako ovo radite, izgubićete ih očas posla!

Svako od nas ima određene kriterijume koje želimo da ispuni osoba koja nam se dopada. To je, pre svega, potrebno da bi nam neko postao emotivni partner, a astrologija je savršen način da otkrijemo šta ko ne voli.

Evo šta treba da izbegavate u ponašanju prema horoskopskim znacima:

Sa Ovnom izbegavajte…

ponašanje komandanta. To je njegova specijalnost. Mrzi da mu se daju naređenja ili da mu se govori šta da radi. Dajte mu slobodu i videćete da će pokazati svoju najbolju stranu.

Sa Bikom izbegavajte…

da mu promenite mišljenje. Toliko je samouveren u svoje ideje i spreman je da učini sve da ih ostvari, tako da je malo verovatno da ćete ga naterati da ih promeni.

Sa Blizancima izbegavajte…

dramu. Ovo je znak da je strpljenje kratko i da se lako možete umoriti od vas ako ne radite ništa osim što plačete. Shvatite to manje ozbiljno i videćete da će ga to osvojiti.

Sa Rakom izbegavajte…

povišen ton. Ako imate šta da mu ukažete, izbrojite do deset i ostanite mirni. Ovo će vam pomoći da rešite sve sukobe, a vikom ćete ga odbiti maksimalno.

Sa Lavom izbegavajte…

umanjivanje njegove titule. Važno mu je da se prepozna njegova liderska uloga i ne može da podnese ni najmanju kritiku. Zadovoljite njegov ego i sve možete tražiti kasnije.

Sa Devicom izbegavajte…

zanemarivanje detalja. Njen ponos i kritički odnos prema svakom detalju rizikuje da vas odvede u beskrajnu diskusiju.

Sa Vagom izbegavajte…

nepažnju u fizičkom izgledu. Ovaj znak jednostavno ne može da prihvati činjenicu da su okruženi ljudima koji ne zadovoljavaju njihove standarde lepote. Način na koji izgledate je veoma važan ovom znaku.

Sa Škorpijom izbegavajte

banalnost. Privlače je neobični ljudi, sve što je ispunjeno malom misterijom. Sve banalno izbegava, pa rizikujete da izgubite njenu pažnju zauvek.

Sa Strelcem izbegavajte…

izuzetno ozbiljan razgovor. Ovaj znak ne voli da se nervira ili razgovara o veoma ozbiljnim i materijalnim pitanjima.

Sa Jarcem izbegavajte…

izdaju. Ovo je veoma ozbiljan znak koji ne prašta i ne daje drugu šansu. Ako ste u vezi, bilo da je u pitanju prijateljstvo, ljubav ili posao, uvek se trudite da budete što iskreniji i bićete cenjeni zbog toga.

Sa Vodolijom izbegavajte…

kontrolu. Vodoliji je najvažniji osećaj slobode i ne želi da bude kontrolisana. Nerviranje je tera od vas, a za približavanje zahteva strpljenje i malu distancu.

Sa Ribama izbegavajte…

neodređenost. Ovo je znak koji ima tendenciju da se previše bavi određenim temama i rizikuje da bude pogrešno shvaćen. Jasnoća će vam pomoći da pronađete put do njih.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

NAVIKE NAJSTARIJE SPORTISTKINJE NA SVETU: Doživela je 106 godina, otkrila šta je LEK! (VIDEO)

Read Next

Turska želi da promeni ime