“POKLONI SE I POČNI” Bizarna tetovaža devojke na intimnom delu tela zgrozila Srbe, tvrde da ništa GROZNIJE nisu videli

Tetovaže predstavljaju sliku, odnosno ukras na telu, koje i dalje izazivaju raznorazne komentare.

Mnogi osobe sa tetovažama smatraju promiskuitetnim, a osoba sa tetovažom verovatno će vam reći dublji smisao i značenje slike trajno nacrtane na njenoj koži.

Intimna tetovaža zgrozila korisnike Tvitera

Fotografija tetovaže koja je osvanula na društvenoj mreži Tviter izazvala je lavinu komentara. Naime, na pomenutoj mreži jedna korisnica podelila je fotografiju koju je našla na internetu, a na kojoj vidimo tetovažu predelu ženske regije.

“Pokloni se i počni”, tetovaža je žene koju pored ovog ispisa krasi srce. Ova tetovaža izazvala je nevericu i lavinu komentara među korisnicima Tvitera, a pojedini su naveli da su imali priliku da čuju komentare ginekologa koji su se u više navarata prilikom svog rada susretali sa pacijentkinjama koje su imale slične tetovaže.

Videla gospođu na ginekologiji samo čini mi se veća slova isti tekst i ništa ružnije videla nisam iskreno”, “Vrlo kreativan rad. Kako li će izgledati za 20 godina”, “Bolje da je ulozila u trajnu epilaciju nego u ovu tetovažu”, “Nije bolest sve što boli”, “Taman pomislim sve sam video, kad ono međutim”, “Grozno”, “Bolest”, samo su neki od komentara koje je izazvala tetovaža nepoznate devojke.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

NIKOLA JE ZA 10 DANA POJEO 300 JAJA, A NUTRICIONISTA OTKRIVA ŠTA IZAZIVA HOLESTEROL: Pravi probelm leži u ovoj namirnici

Read Next

Miščevićeva sa Varheljijem o napretku Srbije na putu ka EU