POGLEDAJTE PRVIH PAR SEKVENCI NASTAVKA SERIJE SEKS I GRAD: Keri i Zverka u ljubavi! (VIDEO)

U kratkom isečku zvezde Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis stoje jedna pored druge na nekom događaju, okrenute leđima kameri. U jednom trenutku trojac, čini se, biva pozvan od nekoga i okreće se, a Parkertom nekom veselo mahne.

Najava nastavka ‘Seks i grada’ tada prelazi na scenu s Parkeri Krisom Notom, koji igraju i ljube se u kuhinji.

U novoj seriji, koja još nema zvaničan datum premijere, kroz svoje životne i ljubavne radosti i probleme, kao i svoje prijateljske odnose, vode nas tri od četiri glavna lika ‘Seks i grada’, koje su sada u pedesetim godinama.

Za razliku od Kim Katralkoja se nije želela da se vrati u svoju slavnu ulogu Samante Džouns, mnoge druge zvezde originalne serije vratiće se u svoje uloge, a među njim i Mario Kantone, Dejvid Eigenberg, Vili Garson i Ijan Hendler.

Glumačku postavu upotpunit će i Sara Ramírez, Sarita Choudhury i Karen Pitman kao nova lica koja se pridružuju seriji.

Svi u ‘And Just Like That’ s oduševljenjem su prihvatili ove neverovatne i talentovane glumce koji su se pridružili porodice ‘Seks i grad’.Svi oni će dodati svoju jedinstvenu iskru i svoje veliko srce ovim novim likovima i pričama koje ćemo upravo ispričati’, rekao je izvršni producent Majkl Patrik King.

(Stil.Kurir.rs)

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

KARDIOLOG KOJI JE DOŽIVEO 99: Bliski ljudi nas vode u smrt, a od unutrašnjih emocionalnih konflikata teško oboljevamo!

Read Next

Vučić u Budimpešti na večeri koju je organizovao Orban