Počeli razgovori o Holandovoj budućnosti, Rajola u Barseloni i Madridu

U društvu čuvenog menadžera bio je i Erlingov otac, Alfi Holand, a razgovori su protekli u prijateljskom tonu, objavio je dobro obavešteni novinar Fabricio Romano.

Naravno, ništa još nije dogovoreno, ali novi predsednik Laporta predstavio je projekat u kojem bi mladi Norvežanin bio okosnica oko kojeg bi se gradila neka nova Barsa.

Rajoilu očekuje razgovor i sa ostalim evropskim velikanima, koji stoje u redu da angažuju norveško čudo od deteta, ali, kako stvari sada stoje, među tim klubovima nije minhenski Bajern.

Nakon Barselone, Rajola i pregovaračka ekipa uputila se za Madrid, a očekuje se sastanak i sa Junajtedom, Sitijem, Čelsijem i PSŽ-om.

Rajola je ove sedmice razgovarao i sa čelnicima Borusija, koja još nije odredila visinu obeštećenja za Holanda ovog leta, s obzirom da otkupna klauzula počinje da važi od 2022. godine.

Holand se smatra jednim od najtalentovanijih mladih napadača na svetu, uz Kilijana Mbapea, a predviđa mu se svetla budućnost.

Svoj talenat i fudbalsko umeće Norvežanin je pokazao nastupajući za austrijski Salcburg (16 utakmica – 17 golova) i nemačku Borusiju (36 utakmica – 34 pogotka), koja će teško moći da odoli naletima velikih evropskih klubova.

Holand u julu puni 21 godinu.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Vesti – Venecija udaljava brodove za krstarenja – Travel Magazine

Read Next

Levandovski pauzira četiri nedelje zbog povrede