POČELA JE VLADAVINA RAKA, A OVO SU 4 NAJVAŽNIJA DATUMA: Tokom ovih dana zvezde će nam biti maksimalno naklonjene!

Početak vladavine Raka uvek predstavlja poseban astrološki događaj. Ovaj astro period stvara snažnu harmoniju koja nam može značiti za isceljenje, rituale, ljubav i radost.

Vladavina Raka će trajati do 22. jula, a tokom ovog perioda imaćemo čak 4 važna datuma u kojima će nam zvezde biti posebno naklonjene.

U prethodnom periodu imali smo solarno pomračenje koje je negativno uticalo na naše emocije i energiju, a sada vladavina Raka neguje vaše srce, isceljuje ga. Ovaj period biće posebno dobar za ljubav jer Venera i Mars započinju svoj romantični ples.

Evo koji će to datumi biti najvažniji:

25. jun – Retrogradni Neptun:donosi nam iluziju, maštu, romantizovan pogled na život, ali i grandiozan povratak prošlosti iz kojeg treba nešto naučiti.

3. jul – kvadrat Marsa i Urana: sve što je nestabilno i slabo sada se može sruštiti. Procenite za šta je vredno boriti se, šta treba popraviti, a šta je vreme da zauvek pustite.

9. jul – mlad Mesec u Raku: donosi nam svežu energiju, ali i teške informacije i negativne vesti. Testira vas koliko ste emotivno jaki i kakve su vaše granice. Bićete izzetno osetljivi u danima julskog mladog Meseca.

Horoskop

13. jul – konjukcija Venere i Marsa:Predivno kosmičko poravnjanje! Venera i Mars su kosmički ljubavnici, a kada se sretnu, dobijamo veće šanse za ljubav, blikost u odnosu, podršku partnera i razumevanje. Ova energija bi mogla da podstakne i susret srodnih duša.

Vladavina Raka završava se kada Sunce pređe u Lava 22. jula – do tada iskoristite energiju nežnog znaka Zodijaka za ljubavne čežnje i emotivno unapređenje.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

ZAHVALJUJUĆI OVIM PRAVILIMA SVAKI DAN MI JE ISPUNJEN SREĆOM: Metoda čuvene Mel Robins menja život iz korena!

Read Next

Oluje u Srbiji i Češkoj povezane: Hoće li i našu zemlju pogoditi – tornado