Pet sigurnih znakova da ste upoznali svoju srodnu dušu

Srodna duša je neko ko nas upotpunjuje, ko nas prihvata onakve kakvi smo, bez obzira na sve naše mane, neko nam je najbolji prijatelj, zbog kog ne moramo da pravimo mnogo kompromisa i sa kim smo duboko povezani. On uglavnom zna šta mislimo, šta ćemo da izgovorimo, osećamo da je onaj pravi i da nas nikada neće izneveriti ili napustiti.

Ali, da li postoji takva osoba? Ili postoji nekoliko takvih osoba koje možemo sresti u životu? Može li nam se dogoditi da nikada ne sretnemo srodnu dušu?

U nastavku pogledajte pet jednostavnih, a najvažnijih znakova koje bi trebalo da prepoznate u srodnoj duši:

1. Srodna duša je odana

Odanost je vrlo važan kvalitet svake veze, a upravo je takav partner onaj koji je srodna duša. Odan, lojalan i uvek tu, kad god je potrebno.

Slični tekstovi

2. Srodna duša je puna podrške

Podrška od partnera od vitalnog je značaja, a srodna duša bi trebalo da vas podržava u svim situacijama. Srodna duša će vam pomoći da se podignete nakon pada i uvek će biti svesna vaših emocija.

3. Srodna duša ima moralna načela i vrednosti slične vašima

Između ostalog, ovo je i jedan od glavnih razloga zbog kojih ste vi srodne duše. Moralna načela i vrednosti prilično je teško promeniti, skoro pa nemoguće, a vaša srodna duša to ne mora ni da pokušava, jer ih deli s vama.

4. Srodna duša pobuđuje najbolje u vama

Kada vas neko inspiriše da budete najbolja verzija sebe i da stvari oko sebe prihvatate otvorenog srca, velika je šansa da je ta osoba vaša srodna duša. Ne odvraća vas od unutrašnjih želja već deluje kao ‘katalizator’ koji vam pomaže da živite život o kojem ste oduvek sanjali.

5. Sa srodnom dušom komunicirate opušteno

Možete biti sigurni da ste pronašli srodnu dušu kada su, u većini situacija, reči koje upućujete jedno drugome pune ljubavi i poštovanja. Naravno, imaćete prepirke, uspone i padove, ali ako je opuštena i prijatna komunikacija trajno prisutna, imate dobitnu kombinaciju, prenosi Atma.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Ako odete kod lekara i primetite ovo u čekaonici, ne ulazite!

Read Next

Kim Kardašijan optužena da je prokrijumčarila vrednu antičku skulpturu (foto)