Pet pitanja o seksu koja bi muškarci postavili ženama, ali se ne usuđuju

Iako se mnogo češće nego žene ponašaju kao „doktori za seks“, muškarci uglavnom podjednako nemaju pojma kako da zadovolje suprotni pol.

Nije istina ni da u krevetu misle samo na sebe, barem ne oni momci oko kojih se isplati potruditi se. Pravim muškarcima je, zapravo, mnogo više stalo do toga da ženi pruže užitak, zbog čega ih veoma zanimaju odgovori na neka pitanja koja se ipak ne usuđuju da postave.

Kako otkriti na šta se žena pali?

Vrlo jednostavno: ženu s kojom ste intimni najbolje bi bilo direktno pitati šta je napaljuje. Tako ćete biti srećniji i vi i ona. Ako vam je to, pak, neprijatno, onda možete i po nekim njenim pokretima shvatiti šta joj se sviđa, a šta ne. Ako  tokom seksa počne da se odmiče od vas, znači da joj neka poza ili pokret ne odgovaraju, i obrnuto – ako počne da se približava još više, znači da u nečem zaista uživa.

Glume li žene zaista orgazme?

Slični tekstovi

Ovo je pitanje koje muškarce drži budnima noću, a odgovor na njega je: da! Skoro svaka žena je barem jednom odglumila orgazam ako muškarac nije bio dovoljno dobar u krevetu ili ako jednostavno nije bila sasvim raspoložena za seks. S druge strane, svakoj bi ženi bilo draže da to nikada ne mora da uradi jer i žene uživaju u orgazmu baš kao i muškarci.

Kakav je osećaj doživeti višestruke orgazme?

Muškarci ovo definitivno ne mogu da zamisle, a većina bi rado to iskusila. A osećaj je tačno onakav kako i zvuči – višestruke navale uzbuđenja jedan za drugim od kojih vam se ponekad čini kao da ćete se onesvestiti.

Koliko često žene razmišljaju o seksu?

Istraživanje koje je nedavno sprovela stranica za onjaln sastanke, Illicit Encounters pokazalo je da žene na seks pomisle oko 18 puta na dan, odnosno na svakih 51 minut, ako se računa da spavaju 8 sati dnevno. Naravno, to varira od žene do žene, a zavisi i od brojnih drugih činilaca, na primer menstrualnog ciklusa tokom kojeg se žensko raspoloženje za seks, kao i za bilo kakve druge aktivnosti, može promeniti u sekundi.

Zašto žene vole biti gore?

Iz istog razloga kao i muškarci: da se osećaju moćnije i preuzmu kontrolu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Imate li ih vi? Svaku ostvarenu ženu krasi ovih 10 osobina

Read Next

Snimak postao viralan: Vazdušna bitka drona i patke (video)