Pet modnih trikova koje znaju sve žene sa stilom

Umesto da budete rob prolaznih trendova i brze mode, radije poradite na stilu i kvalitetu komada u koje ulažete svoj novac.

Kako piše Who What Wear, ovih pet stilskih trikova pomoći će vam da u svakom trenutku izgledate moderno i da drugi od vas traže savete.

Odaberite nakit i modne dodatke koji će biti vaša sigurna zona

Iako je eksperimentisanje ponekad poželjno, uvek je dobro u ormanu imati „sigurne“ komade koji će vam poslužiti kao spas kada ne znate kako da zaokružile svoju odevnu kombinaciju.

Nosite samo stvari u kojima se osećate odlično

Slični tekstovi

Baš kao što smo istakli na početku – dajte prednost kvalitetu, a ne kvantitetu. Birajte samo komade koji vam sjajno stoje i koji ističu ono najbolje na vama. Koliko god vam se sviđao neki trend, ako vam ne pristaje, pomirite se s tim, ionako mu vek trajanja verovatno neće biti duži od nekoliko meseci.

Oblačite se slojevito

Slojevito oblačenje najčešće je najbolji odabir, a mogućnosti kombinovanja imate bezbroj. Ipak, nemojte preterati s previše različitih boja i materijala, ograničite se na maksimalno tri po kombinaciji.

Dajte prednost jednostavnosti

S prefinjenim, klasičnim kombinacijama ne možete pogrešiti. Stoga kad nemate previše inspiracije, iskombinujte jednostavne komade bez ludih uzoraka i krojeva i dobićete odličnu odevnu kombinaciju.

Ne zanemarujte moć monohromatskih kombinacija

Ako ste lude za određenom bojom i ako vam ona dobro stoji, zašto se ne biste obukle u nju od glave do pete? Monohromatske odevne kombinacije izgledaju vrlo moćno i odvažno, a i činjenica je da je s njima vrlo teško pogrešiti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Zašto koncept “prijatelja sa povlasticama” ne funkcioniše za žene?

Read Next

Pet tačaka na telu koje svaki muškarac želi da mu dodirujete