Partnerstvo Telekoma i Vodafona, šta od toga imaju korisnici

Strateškim partnerstvom “Telekom Srbija” će koristiti znanja i iskustva “Vodafona” u digitalizaciji proizvoda i usluga, i dobiće bolji pristup globalnom tržištu.

To podrazumeva strateško usmeravanje, konsultantske usluge i podršku u celokupnom procesu nabavki.

Generalni direktor “Telekoma Srbija” Vladimir Lučić kaže da će sada dobiti “Vodafonovu” pregovaračku snagu i mogućnost da dobiju bolje cene telekomunikacione, IT opreme i telefona, što znači da će u budućnosti optimizovati troškove.

“To znači da ćemo imati prostora da budemo i povoljniji za naše korisnike, pa da će korisnici imati taj benefit, a takođe nas ‘Vodafon’ edukuje kako generalno da proces nabavke bude što transparentniji i jednostavniji”, kaže Lučić.

Ugovor “Telekoma” i “Vodafona” je gotovo neverovatan, smatraju poznavaoci.

Urednik ekonomske redakcije Večernjih novosti Dušan Stojaković kaže da će građani Srbije uskoro imati telekomunikacione usluge na nivou najrazvijenijih svetskih zemalja.

“Ugovor sa Vodafonom deluje kao korak dalje jer ta saradnja sa jednom od najvećih kompanija na svetu, koja će ponuditi našem ‘Telekomu’ sva svoja znanja da unapredi i korisnička iskustva i način na koji će da radi, govori da će građani Srbije uskoro imati telekomunikacione usluge na nivou najrazvijenijih svetskih zemalja”, rekao je Stojaković.

Sagovornik kaže da do pre pet-šest godina “Telekom” nije bilo moguće prodati ni za milijardu evra, a danas je, prema podacima sa tržišta, vrednost kompanije pet milijardi evra.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/stories/sr/rss/13/ekonomija.html

Admin

Read Previous

Stefan Marković novi košarkaš Crvene zvezde

Read Next

ŠTITI OD BOLESTI, SNIŽAVA KRVNI PRISTISAK: 6 stvari koje se događaju u vašem telu kada pijete zeleni čaj svakog dana!