Pantelić preuzeo nadležnosti predsednika FSS-a

“U Sportskom centru FSS održana je sednica Izvršnog odbora kojom je predsedavao zamenik predsednika Marko Pantelić. Izvršni odbor konstatovao je da je danom podnošenja ostavke, Slaviša Kokeza prestao da obavlja funkciju predsednika FSS. Izvršno odbor je konstatovao da će Marko Pantelić, zamenik predsednika FSS, u skladu sa pravilima propisanim čl.49 i 50. Statuta FSS, do izbora novog predsednika obavljati sve poslove iz nadležnosti predsednika FSS, odnosno zastupnika FSS, pošto je u skladu sa odredbama Statuta FSS već upisan kao zastupnik FSS u odgovarajući registar koji vodi Agencija za privredne registre”, navodi se u saopštenju.

Pantelić već neko vreme, kao zamenik predsednika, praktično obavljao sve iz nadležnosti predsednika, a posebno važna bila je njegova uloga u dovođenju Dragana Stojkovića Piksija za selektora.

Izvršni odbor FSS, takođe je izrazio zadovoljstvo zbog odličnog starta A reprezentacije u kvalifikacijama za SP 2022. i čestitao selektoru Draganu Stojkoviću, stručnom štabu i igračima na ostvarenim rezultatima.

Ujedno, Izvršni odbor FSS usvojio je finansijski plan za 2021. godinu

Doneta je i odluku o snimanju svih utakmica Omladinske i Kadetske lige Srbije, sve u cilju regularnosti i afirmacije fudbala u mlađim kategorijama.

Takođe, Izvršni odbor odlučio je da 30 dece sa Kosova i Metohije budu gosti u kampovima FSS u narednom periodu.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Dragan Milosavljević novo pojačanje Mege

Read Next

Obrenovac spreman za spektakl od Beograda do Banjaluke