Pamučnu tkaninu potopiti u rastvor od DVA SASTOJKA – Otok i težina u nogama prestaju

Pred nama je dugo toplo leto, a to znači i da želimo da izgledamo što bolje. Ipak, ponekad je teško to postići na visokim temperaturama.

Mnogi u ovom slučaju imaju problem sa natečenim i umornim nogama koje stvaraju dodatni stres i problem kada je napolju toplo. Ovo može i estetski biti veoma neprivlačno, zato je važno imati praktično rešenje i adekvatne preparate kako biste olakšali sebi.

U ovom slučaju preporuka je Burov prah, koji je namenjen upravo za ove situacije.

Preparat se primenjuje na koži u obliku vodenog rastvora. Namenjen je za relaksaciju zglobova i mišića na rukama i nogama kao i opuštanje umornih nogu i stopala.

U nastavku vam prenosimo iskustvo Miloša iz Beograda, koja kaže da joj je ovaj preparat veliko otkriće.

“Koristio sam Burov prah, kada mi je noga često oticala zbog povrede zgloba i ligamenata. Obloge su ublažile otok, a i bol, preporuka je svima da ga imaju u kućnoj apoteci.”

Sandra iz Beograda kaže:

“Meni je Burov prah pomogao kod umornih i otečenih nogu. Ja taj problem imam praktično oduvek. Međutim, ovaj preparat mi je pomogao jer pravi vidnu razliku i odmah osećam da su mi noge lakše, težina popušta, ali i bolovi.”

Priprema Burovog praha:

U 400ml mlake vode dodati sadržaj plave i bele kesice. Mešati neprekidno dok se ne dobije bistar plavi rastvor.

U pripremljen BUROV rastvor umočiti pamučnu tkaninu. Tkaninu blago iscediti od viška tečnosti i staviti je na željeno mesto. Kad se tkanina osuši postupak ponoviti. Ponavljati postupak sve dok se ne potroši kompletno pripremljen rastvor. Postupak se može ponoviti više puta i po potrebi.

Izbegavati kontakt preparata sa sluzokožom, oštećenom kožom. Nakon upotrebe preparata oprati ruke.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Одбојкаши Србије убедљиво победили Холандију у Лиги нација

Read Next

Ovaj napitak piju za dugovečnost u Švedskoj, a ovaj doživeo je bum i u Srbiji