PAMTIMO JE PO REČENICI “NEĆU DA TI KAŽEM ĆELAVI”: Posle toga je nestala, a danas je sigurno ne biste prepoznali

Film „Mrtav ladan“i danas je mnogima jedan od omiljenih, a gotovo svakodnevno možemo čuti neku repliku iz ovog ostvarenja.

Jedna od prvih asocijacija na ovaj film svakako je i simpatična devojčica čije „neću da ti kažem ćelavi“ i danas gotovo svi citiraju.

Nju je odlično odglumila Tara Manić, a mnogi se pitaju gde je ona danas i kako izgleda.

Tara danas ima 27 godina, završila je pozorišnu režiju na Fakultetu dramskih umetnosti i uglavnom režira predstave.

Diplomirala je 2017. godine na Katedri za pozorišnu i radio režiju kao student generacije, u klasi Alise Stojanović i Igora Vuka Torbice.

Na matičnom fakultetu danas ima zvanje stručnog saradnika, a predstave u njenoj režiji gostovale su u brojnim evropskim zemljama.

“Nisam se premišljala između glume i režije. Još u gimnaziji presekla sam da će to biti režija. Položila sam prijemni iz prve. Paralelno sam te godine polagala i prijemni na medicini, ali sam ostala na režiji. U mojoj porodici su svi pravnici, ekonomisti, novinari, pa moji izbori nisu bili određeni genetikom”, ispričala je Tara jednom prilikom.

Tara Manić

Za svoje predstave dobila je priznanja širom sveta, a jednom prilikom otkrila je i da pomenuta replika nije bila u scenariju za film, te da joj je stariji kolega pred snimanje scene rekao šta da kaže. Niko od njih tada nije ni slutio da će ta rečenica postati kultna.

[embedded content]

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

Ekspo Rusija Srbija u Beogradu – jačanje privrednih odnosa dve zemlje

Read Next

Video koji je šokirao sve: Zbog onog što je uradila tokom vožnje, ovu ženu proglasili su najgorom majkom