OVOM ZNAKU ĆE 2024. BITI NAJBOLJA GODINA U ŽIVOTU: Konačno će im krenuti u životu, ljubav o kakvoj sanjaju i bogatstvo

Sledi im neverovatan niz događaja koji će velikom brzinom njihov život promeniti na bolje.

Ona je istakla da je horoskop za aktuelnu 2024. godinu posebno povoljan za Lavove.

Pripadnici ovog znaka konačno će moći da se opuste i da u potpunosti uživaju u životu. Rešiće puno finansijskih problema, šta više svi su izgledi da će njihovo novčano stanje biti bolje nego ikada. Moguće je da će im stići neočekivani profit od nekog starog projekta ili zaboravljene investicije, prenosi “Klops.ru”. Napredak na polju prihoda biće najizraženiji na proleće i leto.

Margo Robi
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ova godina će za njih biti posebno dobra i kada je reč o karijeri; savet astrologa je da se posvete kreativnim i intelektualnim aktivnostima, te da završe sve nedovršene poslove koje su odlagali za budućnost. Na proleće vas čeka veliki uspeh ako radite sa ljudima iz inostranstva. Talas sreće Lavove čeka i preko prijatelja ili kolega koji će ih dovesti do sjajnih prilika.

lepa zena, nausnice, mindjuse
foto: Profimedia

Iako će Lavovi tokom čitave godine biti miljenici Univerzuma, novembar i decembar će biti veoma specijalni – tada sledi početak velikih promena koje najavljuju dobar period na duge staze. Novi posao, nova ljubav, nova interesovanja – budite spremni na sve i verujte u sebe.

Tamara Globa savetuje oprez u prvoj polovini proleća i u kasnom letnjem periodu – Lavoi bi trebalo da se čuvaju krađe automobila ili većeg kvara na njemu, te postoji rizik od udesa na putu.

Atil/Klops.ru

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

Укропина пао на допинг тесту и пропушта Олимпијске игре

Read Next

Dan kada ste došli na svet određuje sudbinu: Evo kada se rađaju oni kojima sve u životu ide od ruke