Ovo ženama znači više nego “VOLIM TE”

Većina muškaraca misli da je teško razumeti žene i shvatiti šta je to što one zapravo žele. I istina je, žene su veoma misteriozne i nije lako na “prvu loptu” shvatiti šta žele, ali to ne znači da ne znaju šta zaslužuju i koja su im očekivanja. Kada muškarac dovoljno dobro upozna svoju lepšu polovinu i shvati šta je zapravo čini srećnom, onda se ona oseća voljeno i spremna je da vam otvori svoje srce. Ukoliko želite, a ne znate kako da voljenu osobu učinite posebnom, voljenom i srećnom, u nastavku teksta pročitajte tri stvari koje bi trebalo da uradite:

Neka se oseti sigurno

Ženi je veoma bitno da zna da ste vi njena mirna luka i da ne postoji stvar koja može da je povredi kada je s vama. Iznenadite je posle napornog radnog dana – spremite joj večeru, pustite film i pripremite bocu vina. Zagrlite je i poljubite u čelo i šapnite da će biti sve u redu.

Pružite joj podršku

Pitajte je da li postoji nešto što je oduvek želela da uradi i sačekajte njen odgovor. Možda nije razmišljala o tome, ali će biti srećna što ste je to uopšte i pitali. Dajte joj do znanja da ste zainteresovani za njene želje i da ćete svaku podržati i da imate volju da joj pomogne u ostvarenju istih.

Slični tekstovi

Budite njen najbolji prijatelj

Ženama je veoma važno da u partneru imaju i prijatelja kome će moći da kažu sve šta ih muči. Ukoliko bude znala da ste vi njeno rame za plakanje i da ćete je uvek saslušati – njenoj sreći neće biti kraja. Ako svojoj devojci bude pokazivali ove znakove pažnje, ona će vam dati duplo više, jer ste osvojili njeno srce i učinili da se oseća posebno i voljeno. Kada muškarac dovoljno dobro upozna svoju lepšu polovinu i shvati šta je zapravo čini srećnom, onda se ona oseća voljeno i spremna je da vam otvori svoje srce.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

MUŠKARAC 44 GODINE NIJE IMAO POLNI ORGAN: Konačno je dobio veštački i otkriva kako sada vodi ljubav sa ženama

Read Next

Žena uhapšenog policajca: Rečeno mi je da je prebačen u Prištinu i da je optužen za ratni zločin