OVO SU NAVEĆE ZLOĆE I DOBRICE HOROSKOPA: Spletkaroš, zli genije ili beznadežno dobri – šta ste vi?

Svako ima zlu crtu u sebi, ali kod nekih znakova je ona ipak izraženija i naglašenija.

Ovo je spisak horoskopskih znakova poređanih od najvećeg do najmanjeg “zla”:

Škorpija – najopakiji horoskopski znak

Bez previše neizvesnosti, pehar za najzlobniji horoskopski znak odlazi u ruke Škorpije! Ličnost Škorpija puna je zamršenih slojeva, a ipak su osobine koje najsjajnije blistaju njihova lukavost i prepredenost. Poslušajte naš savet i nemojte im se zameriti.

Lav – glavni spletkaroš

Sasvim je prirodno da znak koji voli pažnju ima zlonameran um. Lav voli da bude zvezda i učiniće sve da ostane u središtu pažnje! Lav je horoskopski znak koji će najverovatnije postati poznat i nije spreman ništa prepustiti šansi. Ako mu se nađe na putu ostvarenja njegovih ciljeva, on ga samo pregazi.

Devica – zli genije

Devica je jedan od najinteligentnijih horoskopskih znakova, iako često koriste mozak da bi smišljali zle planove. Devica se na površini može ponašati slatko i nevino, ali ispod svega toga verovatno smišljaju mnoštvo lukavih planova.

Ovan – čuvajte se njegove osvete

Kao jedan od tri znaka vatre, ličnost Ovna je prirodno agresivna i nikada neće dopustiti da se nešto dogodi protiv njegove volje. Ovan je definitivno eksplozivan, ali ovaj horoskopski znak uživa i u planiranju osvete neprijateljima.

Bik – nezaustavljiv u pitanju zla

Svi znaju da je Bikjedan od najtvrdokornijih horoskopskih znakova, ali jeste li i vi znali koliko su zli? Bik nije horoskopski znak koji lako prelazi preko ičega i zaista ima problema sa opraštanjem i kretanjem dalje.

Jarac – voli spletke i intrige

Jaracje poznat po hladnom i proračunatom karakteru što ga čini pravom silom. Jarac je pametan znak i uvek pametno bira bitke; njihov intelekt znači da mogu da nadmudre apsolutno svakoga.

Vodolija – ima zle trenutke

Ličnost Vodolijeprilično je opuštena i slobodoumna dok se ne osete zarobljeno u neugodnim situacijama. Kad god se Vodolija oseća napadnutim, njegova zla strana se pojavljuje i nastupi pakao, uprkos tome što su prilično pozitivan horoskopski znak.

Blizanci – zli su slučajno

Kao jedan od najpričljivijih horoskopskih znakova, Blizanci iskreno vole da budu okruženi drugim ljudima i ne bi ni sanjali da smišljaju zle planove i napade, jer se naprosto koncentrišu na pozitivu. Blizancima treba više mira i ljubavi nego bilo šta drugo.

Kao jedan od najosetljivijih horoskopskih znakova, ne treba čuditi da Rak nije među “zlim znakovima”. Rak je ljubavnik, a ne borac i prvom prilikom se okreće od sukoba i drame. Zao može postati samo ako “pukne” nakon dugotrajnog trpljenja.

Strelac – borac protiv zla

Kad bismo morali da imenujemo najbezbrižniji i srećniji horoskopski znak, predložili bismo Strelca. Kao najduhovitiji horoskopski znak, Strelacje prezauzet zbijajući šale da bi se koncentrirao na svetsku dominaciju i druge zle stvari.

Ribe – mrze loše vibracije

Ribenemaju zli atom u svom telu i pokušavaju da izbegnu negativnost kad god je to moguće. Ribe su jedan od najdražih horoskopskih znakova i bez obzira na to koliko ih puta povrede, nikad neće reagovati negativno.

Vaga – najplemenitiji znak

Vagaje jedan od tri horoskopska znaka koja su previše “dobra”, što znači da su beznadežni kad je zlou pitanju. Opraštaju neviđeno brzo, treba im dugo da se naljute, uvek sagledavaju dobru snagu nekog i daju opravdanje za njegove zle postupke.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

KAKO DA UZGOJITE DOMAĆI PARADAJZ: Vodič korak po korak za najsočnije plodove – direktno iz vaše bašte!(FOTO)

Read Next

Da li je Erdogan ovim potezom ponizio Ursulu fon der Lajen? (video)