Ovo su najzgodnije slavne dame sa 40 plus godina – ali Vergare nema (foto)

Postoje neke slavne dame za koje skoro svako na svetu smatra da su među najlepšim i da je njihova gracioznost i ljupkost neprolazna, čak i kada dođu u određene godine.

Ali, dobro poznato da je lepota uvek u očima posmatrača, te se neki neće složiti sa najnovijom listom nastalom na osnovu onlajn glasanja o tome koje svetske zvezde starije od 40 godina važe za najlepše na svetu.

Istraživanje je sprovela stranica Glowday, a neke od lepotica na spisku su iznenadile mnoge.

Slični tekstovi

Među prvih 15 dama svrstale su se i tri glumice, reč je o 47-godišnjoj Kate Bekinsejl, 75-godišnjoj Helen Miren i 41-godišnjoj Kejt Hadson, koje su se svrstale na petnaesto, trinaesto i jedanaesto mesto.

Listu ‘Top 10’ otvara njihova koleginica Sara Džesika Parker. Ovu 56-godišnjakinju ćemo uskoro ponovo gledati u novim nastavcima hit serije ‘Seks i grad’. Na devetom mestu liste našla se britanska kuvarica i voditeljka Najdžela Loson. Pri pogledu na njene fotografije malo ko bi joj dao 61 godinu, zar ne? Osma pozicija je rezervisana za ‘američku draganu’, glumicu Riz Viterspun (45).

Na sedmom i petom mestu su se našla dve dame koje su nekada žarile i palile modnim pistama – Kejt Mos (47) i Naomi Kembel (50). Između njih se smestila još jedna britanska voditeljka, 51-godišnja Tes Dejli. Zastupljenost Britanki na ovoj listi ne čudi budući da su u kreiranju iste učestvovale njihove sugrađanke.

Četvrtu poziciju zauzela je 46-godišnja modna dizajnerka Viktorija Becam, dok je treće mestu, prema učesnicima ankete, zaslužila rijaliti zvezda Kim Kardašijan, koja je u oktobru prošle godina proslavila 40. rođendan.

Naslov drame Oskara Vajlda kaže da je važno zvati se Ernest, dok se čini kako je za top plasman na ovoj listi važno zvati se Dženifer. Pobeda je tako za dlaku izmakla 52-godišnjoj glumici Dženifer Aniston, koju je nadmašila godinu dana mlađa Dženifer Lopez.

Percepcija lepote je, kao što smo naveli, subjektivna, pa mnogi nisu krili svoje nezadovoljstvo zbog nekih slavnih lepotica koje se nisu našle na listi. „Gdje je Sofija Vergara?“, „Salma Hajek zaslužuje da bude na listi“, „Sindi Kraford, Šarliz Teron, Hale Beri.. toliko kandidatkinja“, samo su neki od komentara.

Ko je, po vama, trebalo da se nađe na ovoj listi?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Zapadni teoretičari zavere ponovo izvrću Novakove reči

Read Next

Marihuana – lek ili karta za narkomaniju