OVO SU NAJBAKSUZNIJI DATUMI U DRUGOJ POLOVINI 2021. GODINE: Budite na oprezu, zvezde nisu na našoj strani!

Astrolozi otkrivaju da ćemo do kraja godine imati čak 5 datuma koji neće biti povoljni za nas. Ovih dana bi najbolje bilo da ne radite ništa i da ne planirate velike događaje, jer bi sve moglo da krene po zlu. Evo o kojim je to datumima reč: 

27. april

Ovo je dan crvenog Meseca. Ovog dana nije samo pun, već i super Mesec koji se približava se Zemlji na minimalnu razdaljinu i neverbalno vrežanje može prerasti u nasilje. Svi projekti započeti ovog dana biće osuđeni na neuspeh. Posebno je opasne negativne misli, najviše za one osetljive psihe.

26. maj

Pomračenje Meseca će doneti porast kriminala. Pazite se da vas ne obmanu ukoliko ulazite u rizičlne poslove. visok je rizik od krađa i pljački, a posledice ovog pomračenja ukloniće se u naredna tri meseca. Nemojte biti “zlopamtilo”, inače ćete sebi stvoriti nove neprijatelje.

10. jun

Prstenasto pomračenje Sunca. Najveći čovekov neprijatelj ovog dana je njegov strah. Držite svoje emocije pod kontrolom i ni u kom slučaju ne ulazite u otvorene sukobe. Posledice pogrešnih postupaka osećaćete narednih pet godina.

OVAJ NAROD SE SMRTNO BOJI BROJA 4: Nećete verovati na koje ludilo su spremni zbog ovoga!

Intuicija, Horoskop

19. novembar

Nepotpuno pomračenje Meseca negativno će uticati na lične odnose. Izbegavajte svađe na ovaj dan. Agresija i rasprsve mogu da unište vezu sa partnerom, bez nade da se ikada pomirite.

4. decembar

Najopasniji dan 2021. godine. Potpuno pomračenje Sunc izazvaće štetne posledice po sve. Posledice problema u ovom periodu osećaćete u naredne četiti godine. Na ovaj dan je bolje da uopšte ne kontaktirate ni sa kim, uzmite slobodan dan i provedite vreme sami, čitajući knjigu.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

HOROSKOP – Od petka nas očekuju velike promene u ljubavi i novcu: Nešto se pojavljuje u vašem životu kao grom iz vedra neba

Read Next

8 NAJVAŽNIJIH PRAVILA PRESAĐIVANJA BILJAKA: Samo ovako ih nećete oštetiti!