OVO JE UBEDLJIVO NAJEMPATIČNIJI ZNAK HOROSKOPA: Mistična duša razvijene intuicije!

Ribe su horoskopski znak koji živi u svetu snova i mašte, a u stvarnosti se ne snalazi baš najbolje. One redovno primećuju stvari koje drugi ne vide, ali nisu fokusirani na detalje, već celinu. Takođe, imaju bujnu maštu, kreativni su i intuitivni.

Ribe

Vladajuća planeta Riba je Neptun – bog mora, koji je povezan s podsvešću, snovima i vizijama. Ribe najbolje rade u atmosferi mira i uzajamnog nadahnuća pošto sve negativne uticaje duboko proživljavaju. One se izražavaju bojama, stihovima i plesnim pokretima, ali često same ne znaju da iskoriste svoje sposobnosti, već im treba nečija pomoć.

5 razloga zašto su Ribe mistične

Ribe su vodeni znak,a voda je element osećaja u astrologiji. Značajna je po tome što ima sposobnost opažanja nevidljivih struja koje govore o stanju stvari pre nego što se one pojave.

Riba je nepostojan i promenjiv znak baš poput Blizanaca, Device i Strelca, što znači da ju je vrlo lako impresionirati.

Kao što je već spomenuto, vladajući planeta im je Neptun, planeta povezan s medijima, vidovnjacima i misticima svih vrsta.

Ribe su poslednje i prethode Ovnu, sledećem i prvom od znakova. Ali, one žele da sačuvaju ostatke prošlog ciklusa za nepoznatu budućnost koju intenzivno osećaju. One su s jednom nogom u sadašnjosti, a drugom u budućnosti,te su otvorene prema vizijama o onome što se može dogoditi. Ribe često ne znaju da su vidovite, pogotovo ako se vizije pojavljuju u malim dozama.

devojka, Plavuša

Vidovnjačke sposobnosti

Ribe mogu da sanjaju neke stvari koje se kasnije obistine ili im ukažu na važan događaj. Mnogi u ovom znaku su zapravo veliki duhovnjaci. Kod njih je unutrašnji mir jako važani ako ga ne nađu, odaju se porocima i tako beže od stvarnosti.

Ali ako se posvete sebi, mogu dostići prosvetljenje. Njihov moto je ‘ja osećam’ i vode se time što su predosetili (imaju dobru intuiciju).

Dublja svrha

Ljudi će kroz znak Ribe naučiti kako da prime inspiraciju s više nivoa, koja nije zemaljska, te tu inspiraciju pretočiti u umetnost. Takođe, kada prime impulse s viših nivoa mogu naučiti da razviju intuiciju, vidovitost i povezivanje s kolektivnim nesvesnim.

Ribe brišu sve granice materijalnog i ostalog sveta, te se ponovo povezuju s beskrajnim okeanom svesnosti i Bogom, prenosi Atma.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

Vlada Srbije: Prodaja brašna T-500 ugroženim proizvođačima hleba iz rezervi

Read Next

„Odabrao je da igra ruski rulet“: Nova tužba protiv Aleka Boldvina