Ovo je najskuplja kuća na svetu: Košta je pola milijarde, a cena joj se nedavno prepolovila

„The One“, ogromna vila u Los Anđelesu, konačno je dostupna za prodaju pošto je vlasnik platio više od 100 miliona dolara na ime zajmova i duga.

[embedded content]

U objavi na Instagramu prošlog leta Najl Nijami, programer projekta, predstavio je kuću sa devet spavaćih soba, sedam bazena, garažom za 50 automobila, vinskim podrumom sa 10.000 boca, pa čak i vlastitim noćni klubom, kuglanom i klizalištem.

S obzirom na to da je promovisana kao najveća i najskuplja kuća u Sjedinjenim Američkim Državama očekivalo se da će „The One“ na tržištu da dostigne cenu od 500 miliona dolara.

Ali, zbog kašnjenja i komplikacija, po nalogu suda naći će se na aukciji po upola manjoj početnoj ceni od 250 miliona dolara.

Slični tekstovi

Najl Nijami je 2018. pozajmio 82,5 miliona dolara od „Hanki Kapitala“ kako bi nastavio radove na kući. Ali, u martu ove godine „Hanki Kapital“ je izdao obaveštenje o neispunjavanju obaveza i poslao imovinu na prodaju, prenosi Indeks. Nijami je imao 90 dana da plati ili ponovo pregovara o dugu, koji je, prema sudskim dokumentima, narastao na više od 110 miliona dolara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

NEPOZNATA ISTORIJA BRAĆE KLIČKO: Oni su gospoda, doktori nauka, bokseri mekog srca!

Read Next

Za 20 godina USAID u Srbiji uložio 882 miliona dolara